Vad är en Risk Retention Group?

En risk lagring grupp är ett slags försäkringsbolag som ägs och drivs av dess medlemmar. Den är främst avsedd att hjälpa människor och företag som kämpar för att få ansvarsförsäkring genom ett traditionellt försäkringsbolag. Medlemmarna i en risk behålla grupp band tillsammans och effektivt dela riskerna med deras verksamhet.

Risk lagring godkända grupper i USA under ansvarsrisken Retention Act. Denna antogs 1986 för att hantera ett växande problem med försäkringsbolagen antingen ut mycket höga premier eller helt enkelt vägrat att utfärda ansvarsförsäkring. Detta gjorde det svårt för företag att fortsätta utan att för höga löpande kostnader eller löper risk för extremt höga vinster om ett påstående som riktas mot dem med framgång. Det är viktigt att notera att risken behålla gruppen är juridiskt betraktas som en försäkringsgivare och bär riskerna för sin politik frågorna. En risk lagring grupp kan bara försäkra sina medlemmar mot ansvar risker, såsom rättsliga kostnader och ersättning till följd av påståenden att följa yrkesmässiga misstag eller felaktiga produkter. Det kan inte täcka personliga försäkringar såsom sjukvård eller auto försäkring för ledning eller anställda. Den kan inte heller täcka sakförsäkringar såsom brand eller stöld täcka. måste alla medlemmar i en särskild risk behålla gruppen vara inblandade i samma allmänna typ av industri. Om det råder osäkerhet om huruvida en grupp kvalificerar, är nyckeln om det bär liknande ansvar risker, till exempel risken för oegentligheter passar bland läkare. En risk lagring grupp kan inte hindra ett relevant företag från att gå om sitt motiv för att spärra det är att vinna konkurrensfördelar. Den största fördelen med en risk behålla grupp är att företag kan få ansvarsförsäkring till rimligare priser än vad de skulle ha fått för sig. Det finns också en fördel i att ställa upp: företag som faktiskt fungerar som både försäkringsbolagen och kunderna. Detta kan innebära att företagen tar större hänsyn för att undvika situationer som skulle utlösa ett krav, och därmed förbättra yrkesnormer.

En risk behålla grupp måste vara registrerat i en stat och är dess av dess lagar. När du är registrerad, kan gruppen ta sedan om och omfatta medlemmar från hela landet. Ansvarsrisken är Retention Act undantar grupper från många statliga förordningar. Allmänhet en stats befogenheter över en risk behålla grupp är begränsade till att samla in relevanta skatter och tvinga det att följa vissa gemensamma försäkringar metoder såsom skaderegleringen på ett rättvist sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.