Vad är en Revolving Credit Limit?

en rullande gräns är en kredit som är öppna för gräns överens om att du kan låna. Detta är vanligt i två typer av lån, de av kreditkort och i vissa hem eget kapital. Även om du kanske har ett gränsvärde på kredit till ditt förfogande, kan detta kallas en revolverande kredit gränsen eller helt enkelt revolverande kredit, eftersom betala tillbaka vad du låna lämnar dig ständig tillgång till krediter.

De flesta kreditkort fungerar på principen om den löpande kreditgräns. Du har en viss gräns av kredit. Så länge du gör betalningar, eller betala tillbaka vad du är skyldig, fortsätter du att ha tillgång till kredit på upp till sin gräns. Det här är en revolverande kredit gräns eftersom din tillgång till att låna pengar hänger på din betala tillbaka vad du är skyldig, kommer därmed kreditgränser förändring. Säg till exempel att du har ett kreditkort av den löpande kreditgräns typ. Du kan låna upp till maximalt 1. 000 $ (USD) på kortet. Du har spenderat 500 USD redan. Din kreditgräns är det belopp du för närvarande kan låna under förutsättning att du gör regelbundna betalningar, nu 500 dollar. Om du gör en 250 USD betalning på 500 du är skyldig, din kredit tillgänglig nu ändras till 750. Om du betalar av det totala beloppet, kan du låna igen upp till 1000 dollar. Å andra sidan, om du inte gör betalningar kan banken minska din gräns, förklara dig i standard, och vägra att förlänga ett mer kredit till dig. Du har bara tillgång till den löpande kreditgränsen så länge du följer villkoren i ditt avtal med långivaren. En annan form av rullande kreditgräns är baserad på det egna kapitalet du har i ditt hem. Detta kallas för en säker lån, snarare än ett oskyddat ett. När du låna pengar, som med en roterande kreditgräns du kan göra regelbundet, långivaren nu äger en del av kapitalet i hemmet tills du betala tillbaka pengarna. När människor har mycket eget kapital i sina hem de ibland kan använda denna form av rullande kreditgräns stället för att använda lån utan säkerhet från ett kreditkortsföretag.

Finansiella experter varnar för att använda kreditkort när du inte t behöver absolut. Villaägare som lånar på sitt eget kapital via en rullande kreditgräns kan befinna sig med mycket litet kapital kvar i sina hem när de överutnyttjas. Detta kan skapa en finansiell kris om du plötsligt blir oförmögen att göra dina betalningar på den löpande kreditgränsen eller på ditt hus. Speciellt när husmarknaden blir instabila, kan du hamna på grund mer på ditt hem än det faktiskt är värt om du tar för mycket eget kapital från ditt hem.

Om du inte tänker använda en rullande gräns som levereras med eget kapital i ditt hem, är det en bra idé att ställa in din utgiftstak fastställs ganska låg. Också stå emot erbjudanden från banker att höja denna gräns. Visst finns det tillfällen när du kan behöva låna på det egna kapitalet i ditt hem, men detta kan vara billigare uppnås genom refinansiering ditt hem, där du sänka dina priser hem intresse än det borde vara om du har en stående revolverande lån kreditgräns med en bank. En revolverande kreditgräns utgör ofta en stor frestelse att spendera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.