Vad är en No-Down Home Loan?

Ibland kallad noll ner bostadslån, NO-down bostadslån är ett sätt att finansiera köpet av ett hem när det inte finns kontanter till hands för att ge en handpenning. Samtidigt svårare att få än ett traditionellt hypotekslån arrangemang, NO-down bostadslån är ett alternativ som ofta fungerar bra i en bostadsmarknad som är mycket dyrt. Den största fördelen med en nej-down bostadslån är möjligheten att kvalificera sig för bostadslån utan att behöva göra avbetalningarna. Många traditionella inteckningar krävs för att den blivande ägaren lagt ner ett kontantbelopp som är en fast procentsats av köpesumman. Beroende på platsen, denna procentsats kan vara någonstans mellan fem och tjugo procent. Detta skulle innebära att någon försöker att köpa ett hem i USA som har ett pris på $ 500,000. 00 US dollar (USD) kommer att behöva leverera en handpenning på upp till $ 100,000. 00 USD för att kvalificera sig för lånet. med en icke-ner bostadslån, detta hinder avlägsnas effektivt från bilden. Finansieringen kan ske på två olika sätt. Första hela köpeskillingen för hemmet, inklusive stängning kostnader och tillhörande avgifter, finansieras i sin helhet. Den nya ägaren upplevelser ingen kontant bekostnad som en del av köpet. Den andra modellen kallas 80/20 tillvägagångssättet och innebär att långivaren finansiera 80% av köpeskillingen vid standarddos inteckning och finansiering av resterande 20% genom att skapa ett sortiment av eget kapital av kredit för den nya husägare.

Även en nej-ner bostadslån kan bidra till att säkra ett hem utan pengar ner, det finns vissa nackdelar som måste beaktas. Först den månatliga avbetalningen betalningar kommer att vara större än med standardiserade inteckningar. Såvida månadsinkomster är stabil och konsekvent, kan detta leda till finansiella problem under livet av finansieringen.

För det andra, de räntesatser som tillämpas på ett icke-ner bostadslånet är vanligen högre än med andra finansieringsalternativ. I viss mån beror detta på den ökade risk som långivaren tar på sig genom att inte kräva en handpenning på den främre. Ökar emellertid högre ränta proportionellt den slutliga köpeskillingen för huset. En sista fråga, med icke-down bostadslån är att det kan vara nödvändigt att teckna privata försäkringar för hypotekslån, som kan kosta upp till 20% av det slutliga försäljningspriset, eller åtminstone det aktuella värdet av egendom. Detta kan lägga till det månatliga belopp tillsammans med den högre räntan.

När du köper ett hem, är det en god idé att överväga alla inteckning alternativ, inklusive en "no-ner bostadslån. Det är dock viktigt att noga överväga både fördelar och fördelar att gå med detta lån alternativ. Medan en no-ner bostadslån fungerar mycket bra för en del människor kan det vara ekonomiska svårigheter för andra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.