Vad är en Faxless Cash Advance?

En faxless förskott är ett kortfristigt lån som är godkänd grundas på inkomst av tjänst och bekräftelse av löne direkt insättning. Ett förskott är också känd som en avlöningsdag förväg och beror helt på din nästa avlöningsdag. Det finns inga kreditkontroller gjort med ett förskott. Istället är sökanden skyldig att lämna detaljerad ekonomisk information om ett kortfristigt lån.

I en faxless förskott, fyller den sökande ett webbformulär och ger företaget även webbplats för sin bank, sitt bankkontonummer och lösenord. En representant från finansbolaget använder denna information för att komma åt bankuppgifter och bekräfta lönelistan ska deponeras direkt i sökandens bankkonto. Samtidigt, företaget kontroller för andra olösta avlöningsdag lån. I en standardinstallation av förskott, är sökanden skyldig att lämna papperskopior av sina senaste betala uttalanden de senaste 30 till 60 dagar banktransaktioner. Ett standardformulär skrivs ut, undertecknas och faxas tillbaka till företaget tillsammans med alla andra handlingar innan lånet godkänns. Trots detta växer snabbt, finns det en hel del kritik kring den mycket höga räntor tas ut. Den allmänna uppfattningen är att dessa företag lever på låga inkomster och personer med dålig eller dålig kredit.

Många företag som erbjuder en faxless förskott är Internet-baserade företag, utan fysisk skyltfönster. Tänk på att vem som helst med ditt bankkonto och lösenord kan logga in på din Internetbank och överföra pengarna till ett annat konto. Dessutom bedrägeri skydd som din bank är ogiltigt om du villigt gav din trygghet information till tredje part. Om pengar överförs till ett annat konto utan din tillåtelse, måste du gå till domstol för att få dessa pengar tillbaka. Om du väljer att använda denna typ av finansiering, ändra din bank lösenord omedelbart efter det att lånet har bekräftats.

Håll ett vakande öga på dina banktransaktioner för att garantera att alla transaktioner är legitima. Detta är en mycket dyr form av finansiering, med ränta på mellan 35 till 65% årlig ränta. Någon finansiering, tillämpning eller bearbetning avgifter läggs till räntekostnaderna. Det har skett en explosiv tillväxt av användningen av faxless företag förskott under de senaste åren, trots att räntorna är väldigt nära till de priser som lån hajar. Under senare år har flera myndigheter begärt lagstiftning för att sätta en ny gräns för de räntor som kan tas ut av företag förskott.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.