Vad är en Debt Consolidation Plan?

En debt consolidation plan eller program är ett som vanligtvis erbjuds i samband med få ett nytt lån som kommer att befästa eller samla alla nuvarande skulder. Eftersom dessa skulder är då skyldig till en enda långivare, de anses utdelning till de ursprungliga långivare som kan vara en fördel eftersom de inte inverkar negativt på kredit. Vara ännu mer fördelaktigt, någon form av skuldkonsolidering planen bör lägre månadskostnad för alla skulder så de är lättare att hantera för den som har problem med att göra större utbetalningar nu. Det finns några ganska enkla sätt att avgöra om en konsolidering av skulder plan är till fördel för konsumenten. Den första av dessa är att lista ut och sammanfatta alla nuvarande betalningar. Att veta det totala beloppet varje månad kan hjälpa människor att avgöra om någon skuldkonsolideringslån är verkligen lockande. Folk borde också ha en god uppfattning om vad de har råd att betala, eftersom ett lån för att avgifterna mer än så överkomligt pris kan snabbt komma att bli problematiskt. Få en bra känsla av dessa siffror kommer att ge folk en uppfattning om vilken typ av betalning erbjuder de behöver för att leta efter i en skuldkonsolidering plan.

Planen i sig innebär en redovisning av intresse som för närvarande betalas en gång skulder är alla samlade under samma långivare, och beloppet av månatliga betalningar. Ytterligare detaljer är viktiga, t. ex. lånets löptid, antal betalningar, avgifter ursprung lånet, och standard avgifter. Alla dessa detaljer skapar ett sätt att jämföra en plan skuldkonsolidering mot en annan, för att hitta den rätta. Observera att lån för konsolidering av skulder kan variera i ränte-och betalningsplanen, och betalning nummer, och de mest fördelaktiga lånen är oftast säkrade dem tecknas mot eget kapital i ett hem. En annan typ av skuldkonsolidering plan som skapats av en kredit counseling service som inte åberopa någon form av lån. Istället dessa tjänster fungerar direkt med fordringsägarna för att minska skulderna, och be folk att betala en månatlig betalning, som delas ut till fordringsägarna. Detta kan vara ett bättre alternativ för människor som inte kan få ett lån, men det tenderar att ha en något negativ effekt på aktuell rating. Varje lån från kreditkortsföretag, till exempel, är i allmänhet tillfälligt, och ingen mer användning är tillåten om pengar som återbetalas genom kredit rådgivning. För vissa människor, som har svårt att kontrollera utgifterna, kan detta vara en bra sak.

Liksom skuldkonsolidering planen bör människor summan nuvarande skulder, utvärdera tiden fram betalar sig och jämföra detta med någon Credit Counseling plan. Det bör också noteras att kredit rådgivare är inte alltid framgångsrik i att minska skulden, men de är ofta till hjälp för att minska räntebetalningarna. Dags att betala tillbaka alla skulder och avgifter för denna tjänst, även om den är icke-vinstdrivande, kan göra vissa erbjudanden mindre attraktiva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.