Vad är Strukturerad Settlements?

Som vi vet har USA blivit en kostym-happy samhälle. Över 90 procent av stämningarna in varje år slutligen hamnar i en out-of-domstol förlikning nåtts mellan parterna. Inom området personskador lag, där käranden får Prispengarna att kompensera dem för de skador de har lidit, har strukturerat bebyggelse blivit mycket populär. Huvudsak strukturerad bosättningar hänvisa till betalningsanstånd avtal mellan käranden och svaranden i en personskada rättegång där käranden kommer att få den monetära Utbetalning under loppet av flera år. I mindre fall med minimal utbetalningar kommer strukturerat bosättningar sällan användas. Även när fall inte avvecklas och rättegången går vidare till rättegång, strukturerad bosättningar sällan spelar in som juryn kommer att göra en särskild utmärkelse för skadestånd till käranden om käranden lyckas med sin sak. Strukturerad bosättningar först om när käranden och svaranden talar om en uppgörelse värde i termer av miljontals dollar och mer. För förhandling ändamål, strukturerad bosättningar är något som båda parter ofta måste ta en titt på när han arbetade för en uppgörelse. En kärande kan ofta förhandla fram en lösning som består av ett direktstöd samt en del strukturerad lösning.

Lotteri vinnare i olika länder också få strukturerad betala sina vinster under loppet av en angiven tid. Det är ofta görs genom köp av en livränta som garanterar betalningen av en överenskommen månatlig summa pengar under en viss tidsperiod.

Personskada kärande också ha möjlighet att omvandla sina strukturerad bosättningar i omedelbar kontant. Försäkringsbolag och andra investerare erbjuda sig att betala fram pengarna dagen värde (schablonbelopp) i utbyte för de medel som tas emot i form av en strukturerad förlikningsavtal. Inga två avtal kan fungera på samma sätt för olika personskada klienter. Det är advokatens uppgift att arbeta för bästa möjliga lösning för hans klient. Om en kund tar helt eller delvis strukturerad lösning, han eller hon kan alltid sälja den till en investerare för en dagens engångsbelopp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.