Vad är Money Market Investering?

penningmarknadsfonder investera är en investering strategi som innebär att placera medel i en finansiell penningmarknaden. Normalt penningmarknaderna specialiserade på korta värdepapper skulder, såsom flytande regeringen eller organisationsnummer skuldinstrument. Penningmarknaderna ibland kallas "kontantmarknader" eftersom deras investering medier vanligtvis har kort löptid, vanligtvis ett år eller mindre. Penningmarknadsränta för avkastning är oftast blygsam, och penningmarknadsinstrument investerar i allmänhet innebär mindre risk än andra typer av investeringar. Banker, kreditinstitut eller återförsäljare kontanter och andra finansiella institut som vill låna eller låna ut pengar är den främsta investerarna på penningmarknaderna. En kort sikt regeringens säkerhetsstyrkor kallas statsskuldsväxel är ett vanligt räntebärande värdepapper som används i penningmarknaden investera. Penningmarknaden investeringar kan också göras genom en repa, som tillåter en återförsäljare för att köpa och sälja statspapper på kort sikt. Ett annat instrument som används på penningmarknaden investera är commercial papers, som vanligtvis är en osäkrad kortfristiga lån som utfärdats av ett bolag. Bankväxlar används ofta i internationella penningmarknaden investera. En bankens godkännande är en tid utkast eller överlåtbara värdepapper i anspråk och accepteras av en bank. P

penningmarknadsfonder investeringar kan göras genom att öppna konton på penningmarknaden eller penningmarknadsfonder. En penningmarknaden sparkonto är en typ av inlåningskonto som vanligtvis ger investerare med högre räntor än traditionella sparkonton. Flesta penningmarknaden sparkonton möjliggör för investerare att ta ut pengar från sina konton, vanligtvis i begränsad omfattning, med liten eller ingen förhandsanmälan. Dessutom kontoinnehavare ofta möjlighet att skriva ett begränsat antal kontroller från deras konton varje månad.

På en penningmarknad fond, ett antal investerare slå samman sina resurser tillsammans. Fondförvaltaren köper sedan värdepapper penningmarknaden på investerarnas räkning. Penningmarknaden konton och fonder är vanligtvis öppen, möjliggöra för investerare att lägga till eller ta ut pengar från kontot när som helst utan att straffas. Vissa penningmarknadsfonder och konton kräver investerare att upprätthålla ett minimum balans.

Att hitta den bästa kontot penningmarknaden eller fond kräver investerare att väga sina investeringar mål mot konto eller fond erbjudanden. Några av de högsta räkenskaperna penningmarknaden kan erbjuda högre räntor, men de kan också innebära större finansiell risk. Dessutom kan vissa penningmarknadsinstrument konton eller fonder kräver investerare att hålla ett minsta balanser. Andra fonder eller konton begränsa antalet uttag en investerare kan göra. En investerare bör också överväga eventuella extrakostnader eller förvaltningsavgifter samband med investeringar i en särskild penningmarknaden konto eller fond.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.