Vad är Medicinsk försäkringsbedrägeri?

Varje år finns miljarder av sjukförsäkring fordringar behandlas av vårdgivare och individer för att täcka kostnaderna för sjukvård. Men i vissa fall, brottslingar försöker vilseleda försäkringsbolag som är till ekonomisk nytta. Handlingen att medvetet försöker att vilseleda eller förfalska sjukförsäkring fordringar i ett försök att få mer pengar från ett medicinskt försäkringsbolag anses sjukförsäkring bedrägeri. Med kostnader för vård nå astronomiska nivåer i världen, enheter som begår sjukförsäkring bedrägeri är en betydande del av problemet. När en vårdgivare eller ett försäkringsbolag måste tillbringa ytterligare tid att reda ut eventuella bedrägerier, går kostnaderna för personal och administration upp, och medicinska kostnaderna stiger som följd. De människor som begår slut försäkringsbedrägeri upp såra andra som en följd av detta olagliga beteende. Förutom att de leder vårdkostnader att öka, sjukförsäkring bedrägeri resultat i anspråk tar längre tid att bearbeta. Detta kan fördröja medicinsk vård för människor som behöver det mest. Till exempel, om en patient väntar på godkännande från ett försäkringsbolag för en specifik kirurgiskt ingrepp, kan det ta dagar eller veckor längre tid att få godkänt. Detta kan kosta patienten ytterligare lidande, eller patienten kan tom dö i väntan på behandling. De tre vanligaste formerna av sjukförsäkring bedrägerier falskt påstående arkivering, falska personuppgifter skadeståndsanspråk, och överdriven behandlingar. Försäkringen bedrägeri kan komma med enskilda försöker "falska" en skada för att få förmåner, eller vårdgivaren kan vara den ansvariga parten. I båda fallen är medicinsk försäkringsbedrägeri ett brott som är straffbart i de flesta regioner.

Falska eller överdrivna anspråk fylla inträffar när en vårdgivare försök att fakturera försäkringsbolaget för en tjänst som inte var verkligen genomförs. Tjänsteleverantören får försöka att fakturera försäkringsbolaget för utrustning och material som inte användes, eller som kan beräknas för höga med tanke på tjänsten. Detta gör att påståendet att öka och kan även kostnaden för patienten en extra avgift.

personskada som stöds av personskada Mills, "som är jurister som gynnas av att överdriva den faktiska skada för offret, kostade medicinsk miljoner försäkringsbranschen varje år. I vissa fall, förfalskar offret hans skador i syfte att få förmåner. Denna typ av sjukförsäkring bedrägeri kan ta år att reda ut, och det belastar rättssystemet samt medicinsk försäkringsbranschen.

är det beräknat att USA ensam, förlorade pengarna till konton försäkringsbedrägeri för miljarder amerikanska dollar varje år. Sjukförsäkring bedrägerier kan förhindras genom en noggrann och korrekt utvärdering, registrering och fakturering av medicinsk behandling av vårdgivare. Det är upp till vårdgivare, konsumenter och försäkringsbolag att samarbeta för att förhindra detta kostsamma och skadliga form av bedrägeri.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.