Vad är Health Insurance Fraud?

Bedrägligt beteende kan löst definieras i sjukförsäkringssystemet sammanhang som varje beteende som syftar till att värva pengar som en person eller grupp är inte rätt. Det finns så många typer av sjukförsäkringen bedrägeri skulle det vara svårt att räkna upp dem alla. Detta är särskilt fallet på grund av bedrägerier som rör sjukförsäkringen upprätthålls genom en rad olika källor, däribland de företag sjukförsäkring, försäkringsmäklare, samvetslösa läkare, kiropraktorer, allierade vårdpersonal, medicinska institutioner, och patienter.

Några exempel på institutioner eller hälso-och sjukvårdspersonal leds bedrägeri hälsa försäkringen omfatta förfalskning av information om formulär. Detta är inte alltid betytt för personlig förmån för hälso-och sjukvårdspersonal eller institution. Ibland kan en läkare kommer att utelämna information om blanketter som skulle leda en patient att inte få behandling på grund av ett redan befintligt skick, eller ett sjukhus kommer att ändra tiden för upptagandet något så patienten inte betala för en hel dag. Även om dessa åtgärder är välmenande, de är ändå bedrägligt eftersom de inte gör en noggrann rapport till patientens försäkringsbolag.

Avsiktliga sjukförsäkringen bedrägeri har inte ens denna ursäkt för att försöka hjälpa en patient. Istället, läkare, allierade vårdpersonal eller sjukhus får lämna falska påståenden, hävdar behandlingar för patienter som aldrig inträffat, fyll recept under patientens namn och sedan sälja dem på svarta marknaden, diagnostisera sjukdomar som inte finns, och att onödiga tester. Ibland till en medicinsk arbetstagare arbetar i maskopi med personskada advokat förfalska medicinska rapporter, i vilket fall mer än en typ av försäkring bedrägeri får en fortsättning.

Hälsa försäkringsbolag och mäklare kan också begå olika former av sjukförsäkring bedrägeri. Den största av dessa är inte betalar i rätt tillgodosedd. Vissa företag kan avsiktligt neka betalning i hopp om att sökande inte kommer att protestera mot behandlingen. De kan också neka grundar sig på skäl som är ogrundade eller olagliga, men kan ändra sina beslut om folk bryr sig om att undersöka om avslag. Rutinmässigt missvisande täckning kan omfattas av sjukförsäkringen bedrägeri paraply också. När försäkringen företrädare inte sanningsenligt lämna ut information om vad som omfattas, vilket kan hända, kan de lura sina kunder genom att undvika betalning, eller genom att avråda kunder att få behandlingar de behöver, som verkligen täcks av deras försäkring.

Alternativt några "sjukförsäkring företag" eller "mäklare" är inte helt legitim och i stället scammers ute efter att tjäna snabba pengar på människor som är desperata för sjukförsäkring. De har ingen avsikt att betala fordringar och bara vill hämta sina pengar. Ytterligare en typ av sjukförsäkring bedrägerier är felaktiga påståenden om vad som säljs. Till exempel hälsa rabatt planer inte försäkring. När de är representerade som försäkring, kan detta vara en bedräglig handling. Sälja försäkringar i en stat där ett företag inte har något tillstånd att bedriva verksamhet för bedrägeri.

Slutligen kan patienter begå bedrägeri sjukförsäkring i olika sammanhang. De kunde göra falska påståenden om sjukdomar för ett obegränsat antal skäl. Om ett försäkringsbolag kräver någon form av fysiska, och en patient inte ge korrekt information, kan detta betraktas som bedrägliga och kan ogiltigförklara alla täckning. Även patienter som är villiga deltagare i bedrägliga handlingar läkare eller anläggningar som misreport information är ett parti för bedrägeri och skulle kunna åtalas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.