Vad är Framtida Värde Finansiering?

Framtida värde finansiering innebär att göra prognoser om den framtida värde av en tillgång och anpassning av den överenskommelse om finansiering om detta. På grund av de många faktorer som kan träda i beräkning av framtida värde finansiering, många långivare som väljer att inte erbjuda denna typ av finansieringsalternativ. Dock ett begränsat antal långivare som erbjuder ett framtida värde Finance Program för sådana höga biljett saker som fastigheter och högre fordon slut. Det vanligaste användningsområdet för framtida värdet finansiering har att göra med förbättringar av befintliga fastigheter. När en husägare vill ta ett lån eller ett lån för att lägga om till hemmet eller på annat sätt förbättra fastigheten, kommer kreditgivaren att utvärdera effekterna av dessa förändringar på värdet av den mark och berörda byggnader. Denna komponent är ibland kallas beslutsamhet motsvarande värde. Förlängningen av inteckning skall grundas på huruvida långivaren bestämmer att storleken på lånet kommer att resultera i en ökning av värdet för den egendom som åtminstone är jämförbar med storleken på lånet inklusive ränta och avgifter. Själva processen för att fastställa detta med motsvarande värden kan variera från en långivare till en annan.

Många långivare se en hel del utrymme för misstag när framtida värde-stödet används som grund för lånet. Till exempel finns det många variabler som kan användas för att fastställa framtida värde som helt enkelt inte är närvarande vid förlängning av lånet på grundval av aktuella värden. Eftersom processen kan bli mycket komplicerat med framtida värde finansiering Långivare kan välja att finansiera på grundval av den nuvarande uppskattade värdet på fastigheten, och därmed undvika att investera tid och resurser i en svår prognos.

En aspekt av framtida värde finansiering som får eller inte får vara attraktiv för de husägare är det faktum att långivare utvidga denna typ av finansiering kan också vilja ha en viss kontroll av utbetalning av medel. Detta innebär att långivaren kommer att vidta åtgärder för att övervaka arbetet och se till att allt sker på rätt sätt. För villaägare som inte har tid eller lust att övervaka arbetet, kan förekomsten av långivaren bidra till att arbetet har slutförts på ett professionellt och ett lämpligt sätt. Men om den husägare inte föredrar att vara nära involverade i arbetet, kan förekomsten av långivaren betraktas som en olägenhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.