Vad är Community Investment?

gemenskapens investeringar är en strategi att använda tillgängliga resurser för att skapa en ljusare framtid för ett samhälle. Denna process kan omfatta finansiella investeringar av storföretag, lokala affärsmän, eller till och med privatpersoner och gräsrötter organisationer. I många fall framgångsrikt investera i samhällen innebär en kombination av alla dessa resurser. En grundläggande princip i gemenskapens investeringar är att vidta åtgärder för att förbättra den fysiska anordningar, utbildningsmöjligheter, eller möjligheterna till sysselsättning i dag kommer att resultera i betydande gåvor för alla berörda i framtiden. Genom att göra investeringar i dag finns det små omedelbara utmärkelser för verksamheten, såsom skattelättnader eller andra förmåner som erbjuds av den lokala regeringen. Samtidigt gav samhälleliga investeringar i en plattform som gjorde samhället mer attraktivt för potentiella boende och allmänt förbättrad livskvalitet för alla.

Många textilföretag i USA används denna formel av gemenskapens investeringar i början 20th century. Företag vill bygga stora produktionsanläggningar som föreskrivs lokal sysselsättning för de boende. Samtidigt skulle företaget lämna bidrag till lokala skolsystem, uppmuntra skrivkunnighet bland nästa generations medarbetare. I vissa fall företagen konstruerade även bostäder i det allmänna området i fabrik och erbjöd hem till extremt låga hyror till sina anställda. Fram till mitten av 20th Century, var det inte ovanligt att en familj att bo i samma hus i en så kallad kvarn byn för två eller flera generationer, med varje generation som arbetar i den lokala fabriken.

Nivån på gemenskapens investeringar effekter varierar från en situation till en annan. Literacy program, billiga bostäder, och program för att hjälpa arbetslösa och hemlösa komma på fötter igen är fortfarande viktiga för livskvaliteten i många städer. Idag, gemenskap investeringsprogram som låg kostnadsalternativ vård missbruk återvinning program, och skapandet av nya rekreations-program för den allmänna befolkningen ses också som viktiga aspekter för att göra en långsiktig investering i en viss ort.

En gemenskap investeringen inte har sitt ursprung med ett stort bolag. Lokala insatser genom en handelskammare som inkluderar stöd till enskilda medborgare, lokala företag och ideella organisationer kan göra en enorm inverkan. Community gardens att höja färskvaror, insamling centra som tillhandahåller kläder och mat till människor som är arbetslösa, och klasser höll på lokal skola för människor som måste skaffa sig ytterligare kunskaper för att få ett arbete är exempel på program som alla lokalsamhället kan starta på egen hand. Dessa typer av egna investeringar samhällen inte bara bidra till att möta behov, utan också kan öka en känsla av egenvärde och stolthet i samhället som helhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.