Vad är Commodity Day Trading?

bruket att köpa och sälja varor under loppet av en dag är känt som handelsvara day trading. Till skillnad från andra dag aktörer som är verksamma i den allmänna finansiella instrument på marknaden, dessa handlare fokusera på produkter som är samma oavsett vem som producerar dem. På marknaden, finns det ingen skillnad som kan vara kvalitativt bestämmas mellan varje produktlinje.

Typer av råvaror som en dag näringsidkare kan utnyttja ingår mat, olja och papper. Medan priserna för beståndet i de enskilda företag som tillverkar dessa material kan stiga och sjunka beroende på framgång på marknaden, själva produkterna säljs i lösvikt. Till exempel kan en olja bolagets aktier falla under loppet av handelsdagen, medan priset på olja stiger. Varumarknaden finns i de olika börser runt om i världen. Den särskilda Begreppet råvara day trading är att göra alla ändringar som eftersträvas en investerares ställning inom tidsramen för börsdag. En näringsidkare kommer eventuella nyttighet som, med hans eller hennes dom har den bästa möjligheten att snabbare i pris. På detta sätt en dag näringsidkare maximerar värdet av beståndet köp öppnas förrän nära. Det finns ingen gräns för den mängd justeringar under loppet av dagen.

Vara day trading anses av många andra investerare som en form av spel. Detta beror på att konceptet kan resultera i stora förluster eller stora vinster för investerarna. Commodity investeringar kan få stora negativa konsekvenser för en persons portfölj om vissa normer inte kontinuerligt hanteras. Om en dag näringsidkare ignorerar strategi, taktik och personliga regler, är risken för fel ökar. Dessutom kräver råvaruhandel tillfredsställande riskkapital som kan gå förlorade om det behövs.

är en handelsvara handel vanligen köpas på marginalen, dvs den använder lånade medel. Detta maximerar potentialen för vinster eller förluster och får dem att uppträda under en kort tid med handelsvara day trading. En normal natt marginal krävs i regel en position på 50 procent av aktiens värde. För en handelsvara dag näringsidkare, vanligen högst 25 procent behövs för inköp som sker under dagen. Detta möjliggör en dag näringsidkare att använda endast $ 25,000 US dollar (USD) för att köpa $ 100. 000 dollar som lager. Detta kräver dock att näringsidkaren att ständigt övervaka varumarknaden, tvinga honom eller henne att eventuellt dra från investeringen mycket snabbt för att mildra en stor förlust.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.