Investera, är hur mycket ett samtal pris?

ett samtal i optionsmarknaderna är en typ av avtal. I slutändan är priset på en köpoptioner bestäms av ett underliggande värdepapper, till exempel en aktie eller obligation. En uppmaning Kontraktet ger investeraren rätt att köpa den underliggande säkerheten i ett optionsprogram avtalet vid en förinställd pris, känd som ett lösenpris, före utgången av kontraktet. Ett köpoptioner är alternativet till ett alternativ som, vilket är ett avtal om att sälja en säkerhet för en förinställd pris före utgången av en alternativ kontrakt. är en investerare i en köpoption inte tvungen att köpa kontraktet, utan snarare ges möjlighet att göra det. Köpoptioner vanligtvis köps i partier om 100 aktier. En investerare beslutar om att utnyttja en option och köper en säkerhet på samtalet pris om det är lägre än marknadsvärdet för ett värdepapper.

Om exempelvis ett alternativ kontrakt uppmaning pris värderas till $ 10 US dollar (USD), och beståndet handlas för $ 12 dollar på aktiemarknaden, vore det rimligt att utnyttja köpoptionen. Detta beror på att samtalet priset, är en investerare att få en position i en trygghet för $ 2 USD mindre än vad det skulle kosta att köpa samma trygghet på aktiemarknaden. Genom att köpa en köpoption, en investerare satsar att marknadsvärdet för ett värdepapper kommer att stiga över samtalet priset. Detta motsvarar hausse känsla, vilket innebär att ägaren av kontraktet går länge på just denna säkerhet. Motsatsen skulle vara att korta en säkerhet, eller satsa på dess nedgång. är en investerare måste betala en premie för en köpoptioner avtal med en säljare, som normalt leder till en bråkdel av kostnaden för aktierna. Han är villig att göra detta eftersom han tror att priset på säkerhet kommer att stiga i värde innan optionerna löper ut. Säljaren av en köpoptioner har rätt till bidrag eller inte köparen beslutar att utöva rätten att köpa värdepapper.

Det finns olika sätt att dra nytta av en köpoptioner pris. En covered call strategi är en metod som syftar till att stärka ett alternativ "investerare avkastning. Genom att täcka ett samtal, säljer en investerare behovsanställning på en säkerhet som han också äger ren på aktiemarknaden som en långsiktig investering. Detta investerare har en position i en trygghet både på aktiemarknaden och de alternativ marknaden. Vinster från försäljning av en köpoptioner kontrakt skapa intäkter på kort sikt. Som ett resultat, är en investerare som skulle kunna hålla på en aktiemarknad investering och samtidigt dra av intäkterna från försäljning av optioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.