Hur kan jag undvika Medicaid Fraud?

skillnad från vissa typer av vård bedrägeri, offer för Medicaid bedrägeri är inte individerna själva, utan alla grupper av individer som betalar in i systemet. I korthet innebär detta att den skattskyldige. På grund av den karaktär av programmet Medicaid undvika bedrägerier är inte en fråga som behöver ställas för att hindra en person från att vara ett offer, utan snarare från att vara en gärningsman. I Förenta staterna, Medicaid Programmet administreras av avdelning 19 i US Code och i vissa fall kan kallas avdelning 19 i stället för Medicaid. Termerna är utbytbara. Medan det kan vara möjligt att stjäla någons identitet för att få Medicaid förmåner, är detta en ovanlig omständighet och kan bäst lösas genom att titta på tips för att förhindra identitetsstöld.

Medicaid bedrägeri är sannolikt ett resultat av en av två scenarier. Det första scenariot innebär att de som förvränga själva under ansökningsprocessen för att få förmåner såsom hälsa täckning. Det andra scenariot är vårdgivaren som får lämna falska påståenden i syfte att erhålla ej intjänade utbetalningar från systemet.

Ofta kan Medicaid verkar som en bra idé för dem som inte är försäkrade eller som lider under utmaningen höga premier sjukförsäkring. Men inkomst riktlinjer och andra kompetenskrav att bara vissa personer att få tillgång till programmet. En mycket få som är kvar ute kan vända sig till Medicaid bedrägeri. I sådana fall, de som begår bedrägeri kan inte redovisa alla sina inkomster. Får rapportera flera barn än de verkligen har eller göra andra felaktiga uppgifter för att göra det verka som om deras inkomster för skulder förhållandet är förfärlig. De som begår Medicaid bedrägeri förstå vilka punkter som är lätt för en socialarbetare att kontrollera och som är svårare. De tar sedan utnyttja detta. För att undvika uppkomsten eller anklagelse av Medicaid bedrägeri, bör dessa tillämpar vara så sanningsenlig som möjligt tar sig tid att helt fylla ut varje formulär som frågade.

Den andra typen av Medicaid bedrägeri innebär att vårdgivarna lämnar in ansökningar om förfaranden eller arbete som inte genomförts. Detta sker också på Medicare-programmet och även privata försäkringar. Om det görs på ett genomtänkt sätt, kan denna typ av bedrägeri är särskilt svåra att fånga, särskilt om patienten samarbetar i systemet. För att undvika att anklagas för denna typ av bedrägeri, bör läkare noga med att dokumentera varje förfarande gjort mycket noggrant. Med en sjuksköterska, läkare assistent eller annan partner skriva under någon utfört arbete ger ytterligare skydd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.