Hur kan jag bäst billån?

Det finns många sätt att få bästa billån, och dessa omfattar en tanke och planering i förväg. Det är lätt att bara tala om för folk att åka runt, men detta är en något förenklad förklaring. Det finns sätt att förbereda sig för att få den bästa billån när du har hittat den bil du vill ha.

första bästa bil lånet kan endast hade med de bästa kredit. Om kreditvärdighet är under 680, eller i vissa fall till och med 700, räkna med att betala för en viss prime rate då få ett lån. Eftersom högre räntor innebär att betala mer pengar för en bil, kan det vara klokt att planera i förväg genom att förbättra din kredit värdering. Det kan betyda att se till att alla krediter skyldigheter betalas i tid under minst sex månader till ett år. Det innebär också att arbeta för att klara upp alla dåliga märken på kreditupplysningar.

Bedömning av kreditvärdighet får faktor anställningstid. Människor som har haft samma jobb i över ett år tenderar att få bättre räntor. En annan viktig faktor är skuld till kreditinstitut förhållande. Om aktuella skulder är höga, betala upp dem så att kreditvärderingsinstitut visar mer tillgänglig kredit, minst 50% och helst minst 70%.

Inom denna förplanering matris, undersöka exakt hur mycket du vill betala för en bil. Månatliga betalningar bör vara mycket prisvärd och inkomster bör visa förmåga att enkelt betala dem. Köper inte en BMW ® på en Hyundai ® budget, till exempel. Vissa långivare kan fråga förmåga att ställa mycket höga utbetalningar som orimligt med lägre inkomst. Ett annat viktigt steg kan vara att spara pengar till en kontantinsats. Långivare visa större avbetalningar positivt. Även om många av lån är 100% finansiering, kan detta komma till en kostnad av några punkter intresse procentenheter, och det har vissa nackdelar. Ny bil lån till 100% finansiering omedelbart blir upp och ner lånen så snart personen köper bilen. Figuring automatiska minska i värde när bilen köps kan hjälpa till vid fastställandet av handpenningen. Om det behövs kan du titta på Kelley Blue Book priser för begagnade och nya bilar i modellen ville ta reda på hur mycket en ny bil minskar i pris när den säljs och för att kunna avgöra handpenning. Det är också viktigt att inte lägga pengar på lånet med handel i en bil som är i en upp och ned stat. Låna mer pengar än priset på bilen är oftast inte perfekt, och bör undvikas när man letar efter de bästa billån. Om det behövs, för att arbeta få den nuvarande billån ur ett uppochnedvänt tillstånd före handel den i. Ibland sälja bilen privat ska betala av lånet, medan använda det som ett inbyte vid en återförsäljare kommer inte.

Slutligen, leta upp de bästa billån. Inte ta den erbjudna krediten från en bilhandlare är det bästa. Människor som hör till kreditföretag kanske vill söka lån där, eftersom de kan vara det bästa stället att hitta dem.

Andra kan göra prisjämförelser med olika banker, men i slutändan kan hitta de bästa online billån. Med utmärkt kredit, bevisad förmåga att betala betalningar, och en betydande avbetalning, de flesta potentiella låntagare kan hitta långivare som kommer att konkurrera om deras verksamhet. Även när krediten är ofullständig, är shopping runt fortfarande viktigt att hitta de bästa priserna och de mest attraktiva erbjudanden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.