Hur får jag Skatteåterbäring lån?

Skatteåterbäring lån, som brukade kallas omedelbar återbetalning av skatter eller snabb återbetalning av skatt, är mycket populärt för dem som vill lägga vantarna på pengarna US Internal Revenue Service skyldig dem snabbt. Men de har också fått stor kritik för vilseledande marknadsföring och höga räntor. De som beslutar sig för att dra fördel av en skatteåterbäring lån bör noga överväga alla konsekvenser som detta medför.

Tidigare debiterades skatteåterbäring lån som omedelbar återbetalning av en god anledning. Den skattskyldige skulle få en del av deras bidrag tillbaka nästan så snart de in sina skatter. I vissa fall skulle det ta ytterligare en dag eller två. Ändå var det en mycket kortare tidsperiod än IRS normalt skulle ta för att skicka bidrag.

Men, de var inte sant återbetalningar från IRS. Istället, bolag, troligen inlämning företaget skulle skicka en check till dig för hur mycket din återbetalning, minus avgifter och de skulle då ha rätt till återbetalning. I vissa fall, vänta en extra vecka eller två skulle netto dem $ 100 US dollar (USD) eller en något mindre belopp.

Medan U. S. federala regeringen fortsätter att titta på att sätta begränsningar för bruket av lån skatteåterbäring, är processen fortfarande lagligt. Därför, för dem som vill dra nytta av det, helt enkelt be din skatt beredare om det företag de är med erbjuder dessa typer av lån. Inte alla skatt förberedelse företag har skatteåterbäring tillgängliga, men de flesta nationella kedjor kommer. Det är viktigt att veta vilka tjänster som erbjuds av din skatt beredare innan han dem ta hand om din skatt. I vissa fall kan omedelbar kontant förskott platser erbjuda lån skatteåterbäring i det fall en skatt beredare inte . Men i detta fall kommer det troligen handla mer lik en traditionell avlöningsdag lån, varifrån pengarna skall komma ut från ditt bankkonto efter de tjänster skatteåterbäringen på ditt konto. Medan vissa förskott platser kan koppla sina regler bara lite för lån återbetalning av skatt, det kan det ändå vara en övre gräns för hur mycket du kan få.

I Därför får de som är intresserade av lån skatteåterbäring vara bättre med ett kreditkort för att finansiera inköp i väntan på återbetalning av skatt till inlägget. De flesta bidragen post inom 30 dagar. Därför är det möjligt att göra en ganska betydande köp och fortfarande betala av på slutet av månaden innan något intresse alls uppkommer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.