Vilka intresse endast Mortgages?

intresse endast bolån är lån där låntagaren endast behöver betala räntan för en viss term, snarare än amorteringar och räntor. Dessa typer av lån blir allt populärare som kostnaden för bostäder skyrockets i vissa delar av USA, men det finns naturliga faror förknippade med dem.

bara ränta inteckningar vänder sig till låntagare eftersom de tillåter dem att köpa ett dyrare hus än de annars skulle ha råd. De "viktigaste fri" sikt för inteckningen kan vara fem till sju år eller längre. Om du är ganska säker på att huspriserna kommer att förbli högt-ett farligt antagande att göra-och du inte planerar att stanna i ditt hus i mer än ett par år, en ränta endast inteckning kan spara pengar.

Tidigare var bara intresse inteckningar provinsen de mycket rika, som skulle ta de pengar som de normalt skulle betala i princip på sina lån, investera det på ett sätt som skulle göra mer inkomster att de kan tillämpas på den huvudansvarige , och har lite kvar för deras insatser. Men nu blir allt vanligare bland de allmänna hem-köparna, och varningar för. Om du just har börjat i ett yrke med betydande framsteg möjligheter under de första fem eller tio år, och Du kan räkna dina inkomster att fördubblas under den här tiden, är ett intresse bara inteckning förmodligen inte mycket riskabelt. Detta förutsätter jobb stabilitet och relativt stabil ekonomi, naturligtvis. Om du är i ett företag med toppar och dalar av intäkter, såsom fastigheter, bara ränta inteckningar kan vädja till dig eftersom du kan betala på den huvudansvarige som du upplever inkomst toppar-genom provision eller bonus-och inte betala för uppdragsgivaren i dalarna.

är det första gången husägare troligen inte bäst av intresse endast inteckningar. Huvuddelen av inteckning ersättning under din första åren främst intresse ändå, så att besparingar kan vara minimal, och de hårt pressade homebuyer vanligtvis investerar inte de besparingar för senare. Så om huspriserna faller eller husägare inkomst lider bakslag i slutet av de viktigaste utan lånetiden kan innebära en plötslig oförmåga att göra din avbetalning. Som alltid rådgöra med en finansiell rådgivare innan du väljer ett intresse bara inteckning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.