Vilka Conventional Loan Gränser?

Konventionella lån begränsningar motsvarar det maximala inteckning tillåtna värdet på villor i USA. Dessa gränser kan förändras varje år, eller de kan förbli stabila i år i taget. Traditionella lån skiljer sig från andra typer av lån i form av stöd. Några lån som garanteras av den federala regeringen, genom sådana organ som Federal Housing Administration (FHA) och Veterans 'Administration. Traditionella lån inte garanteras eller försäkras av regeringen.

Konventionella lån gränser kan variera för personer som inte bor i de 48 sammanhängande USA. De som bor i Alaska, Hawaii, Jungfruöarna eller Guam kan berättiga till högre lån gränser. Dessutom, de som väljer att köpa flerfamiljsbostäder kan få större lån gränser också. För att förstå den monetära skillnaden mellan konventionella lån gränser för enkel familj och flerfamiljshus hem, anser att deras historia. Vid ett tillfälle var det maximala lånebeloppet för en enda familj inteckning $ 417,000 US dollar (USD). Samma år var den högsta gränsen för en två-familjens egendom $ 533. 850 dollar och för de tre-och fyra-enhet fastigheter $ 645. 300 USD och $ 801,950 USD, respektive. Gränser skiljer sig också för dem som söker topplån snarare än initiala lån till fastigheter. Om du vill lägga till förvirring del människor känner sig när man försöker förstå traditionella lån gränser och andra gränser inteckning finns både uppfyller och inte uppfyller kraven traditionella lån. En överensstämmer lån är en som följer Fannie Mae's och Freddie Mac riktlinjer. Fannie Mae är en statsfinansierad bolag som köper och pooler inteckningar. Freddie Mac, även statsfinansierad, köper inteckningar och säljer dem. Ett lån sägs vara inte uppfyller kraven, om den inte uppfyller dessa riktlinjer, men det är ett sådant lån fortfarande betraktas som ett konventionellt lån.

Ibland behöver hypotekslån långt över det maximala lånebeloppet som har fastställts av Freddie Mac och Fannie Mae. I ett sådant fall kan en person ansöka om ett jumbo lån. Dessa lån kan ha hårdare kvalifikationskrav och typiskt sett har mycket högre räntor också. Förr var traditionella lån konsumentens enda alternativet. Lånen beviljades av traditionella källor, såsom banker, fackföreningar kredit och sparande och företag lån. Idag låntagare har många andra val och kan ofta hitta lån till lägre priser och erbjuda snällare villkor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.