Vad beräknade Closing Costs?

Utgående kostnader är avgifter i samband med den slutgiltiga utformningen av ett fastighetsbolag kontrakt och uppkomsten av ett lån, och de kan variera avsevärt, beroende på situationen. För att affären att gå igenom, måste köparen ha dessa medel till hands vid stängning, då ägarbyte sker. Beräknad sista kostnader som fastighetsmäklare och långivare i början av depositionen tid att ge köpare och säljare en idé om stängning kostnader de kan förvänta sig med sina egna fastigheter affär.

Beräknad sista kostnaderna inkluderar självklara saker, som att mängden av handpenningen på fastigheten, titel avgifter, försäkringspremier, kostnader för ett hem garanti, inspelning avgifter och avgifter i samband med kreditkontroller. De kan även omfatta utgifter för fastighetsmäklare och advokater som deltar i den avslutande, såsom budavgifter för att få ut handlingar om de behöver gå och avgifter i samband med lånet själv, liksom frågor som en köpare får betala för att minska intresse. För människor ansluter kondom eller husägare föreningar med köp av en fastighet, kommer dessa avgifter också bero på balansdagen och ingår i den beräknade avsluta kostnader. När köpare och säljare har kommit överens om kostnaderna och trädde deposition, kan en långivare beräkna sista kostnader för förvärvet, med detaljer om situationen beaktas. De beräknade utgående kostnader som långivaren visar köpare och säljare hur mycket pengar de behöver ha till hands vid stängning, men det är viktigt att komma ihåg att de bara är en uppskattning, faktiska stängningstid kostnaderna kan vara lägre eller högre. Av denna anledning är människor ofta uppmuntras att sätta något mer än de behöver i deposition, samt skapa ett checkhäfte den sista att hantera oväntade kostnader. Om en fastighet köps utan ett lån, finns det fortfarande avsluta kostnader som kan uppskattas av en fastighet advokat eller fastighetsmäklare. Det finns ett antal metoder som kan användas för att minska avsluta kostnader . När någon har uppskattat avsluta kostnader i hand, han eller hon kan ta ett fastighetsbolag professionell eller advokat för att ta reda på om dessa kostnader kan minskas. Köpare och säljare kan också förhandla om villkoren i den avslutande kostnader. En ivrig säljare kan till exempel gå med på att täcka en del av den avslutande kostnader som köparen och därmed minska mängden kontanter på sidan köparens behov på balansdagen.

När människor får uppskattningar av deras stängning kostnaderna bör de granska dem noga. Kostnader kan buntas in i mystiska kategorier eller kryptiskt hänvisade till honom, och det lönar sig att be en professionell att bryta ner det avslutande kostnader i klartext. Ögat av en expert som kan avslöja de kostnader som är uppblåsta eller inte hör hemma i beräkningen, och klargöra processen för människor som inte har gått igenom det förut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.