Vad är regeringens kontantbidrag?

regeringen kontantbidrag i huvudsak är de pengar som tilldelats av regeringen för att hjälpa till med nödvändiga medel för många specialprogram. Statliga bidrag behöver inte betalas tillbaka, men måste de användas för särskilda ändamål under programmen kontantbidrag. Regeringen kontanta bidrag finns för många ändamål, inbegripet starta ett litet företag, betala av personliga skulder, köpa hus, betala för högskoleutbildning och stödja den socioekonomiska utvecklingen i de missgynnade eller minoriteter. I många regioner, däribland USA och Kanada, statsbidrag kontanter kan utnyttjas av låga inkomster, kreditvärdighet ifrågasätts eller första gången hem-köpare att köpa eller lägga en handpenning på bostadsfastigheter. Dessutom kan kontantbidrag erhållas för att göra reparationer av befintliga bostäder för att förbättra livskvaliteten i missgynnade områden. Kontanta bidrag från regeringen finns att betala för nya uppvärmningssystem, installera tak och fönster och weatherize hem så att de kan bli mer energieffektiva.

småföretag och nystartade företag oftast få statsbidrag kontanter, särskilt de entreprenörer som kommer från minoritetsgrupper har särskilda intressen. Näringslivets som kämpar under svåra ekonomiska tider kan ofta berättigade till statsbidrag kontanter som är avsedda att hålla vissa industrier flytande för att stödja ekonomin. Detta hindrar företagen från att gå under, vilket arbetslösheten att stiga och en förödande dominoeffekt som kan skada den lokala och nationella ekonomin. I de flesta regioner, statliga kontanta bidrag finns för att hjälpa elever från låg till medelinkomstländer familjer gå till skolan för att få karriär förbättrar grader. Dessutom vuxna som vill återvända till skolan för att få högre grad kan dra nytta av statliga bidrag som hjälper väga upp de astronomiska kostnaderna för att gå till skolan. Kontantbidrag är något begränsade för högskolestudenter, men det kan avsevärt minska mängden studielån och andra former av finansiering för att gå till skolan för utbildningsprogrammet.

En annan typ av statliga kontantbidrag som finns i många regioner är ett bidrag för att betala av utmätningar eller överväldigande skulder för låg inkomst, minoritetsgrupper eller missgynnade gruppernas inklusive de som drabbats av naturkatastrofer eller ekonomiska svårigheter. Detta gör att familjer kan förbättra sin levnadsstandard och minskar ansvar och räntor som kan göra det omöjligt att komma på toppen av skulden. Kontantbidrag används ofta för att betala av medicinska eller sjukhusräkningar, offset hem utmätningar och konkurser, betala elräkningar och ge rabatter för statsfinansierad tjänster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.