Vad är regeringens Home Grants?

regeringen home bidrag är medel som regionala eller lokala myndigheter till personer i behov av ekonomiskt stöd för bostäder. Dessa medel är gåvor som inte kräver återbetalning. En ansökan process måste fortsätta för att några medel att begås, och dessa handlingar kan till stor del finns på Internet. Det finns olika typer av statliga bidrag finns som kan bidra till att få en inteckning, gör hyror, och även med renovering. Som ett resultat av statsbidrag hem, är bostadsägande troligen att öka i låginkomstsamhällen.

husägare och potentiella köpare hem kan få ekonomiskt stöd för olika typer av bostäder, inklusive enda familj eller flera hem familjen. En ny husägare skulle kunna få hjälp till en handpenning eller stänger kostnader, medan en befintlig husägare kan behöva hjälp att finansiera reparationer. Ofta skall det ekonomiska stödet kompletteras med skriftlig information om att ett hem och vikten av god kredit. finns vissa statliga hem bidrag utformad med befolkningsutvecklingen i åtanke. Till exempel finns bevilja program för de äldre att hjälpa till med omvänd kapital bolån att göra bostäder mer överkomliga. Handikappade och låginkomsttagare individer kan ha möjlighet att skaffa bostad kuponger som kan riktas mot hyra eller allmännyttiga bostäder alternativ.

Under tider av långsam ekonomisk tillväxt, en regional regering kan intensifiera sina ansträngningar att distribuera hemma bidrag i ett försök att stimulera tillväxt och bekämpa hemlöshet. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för en låginkomsttagare bosatt person vars hem kräver omedelbar reparation. Regeringen hem bidrag kan bistå med interna och externa reparationer, såsom byte av en läckande tak eller hålla en värme-eller kylsystem fungerar.

berättigade mottagare av statsbidrag hem måste bevisa hemvist i den region där pengarna finns begärs. Många statliga bidrag är lika möjligheter, och inte baserat på en individuell kredit eller inkomster historia. Om inte en fri statligt bidrag är utformad för en viss grupp, till exempel kvinnor och minoriteter, den som möter en bosättning och ålder, som är typiskt rätt utan att behöva lämna någon säkerhet och samarbete signerat, som ofta skulle krävas för att få ett lån.

Även många statliga hemma bidrag riktar sig till individer eller grupper av individer, vissa är öronmärkta för hela samhällen. Finansiering kan gå för att skapa rimliga allmännyttiga bostäder i låginkomstländer städer, stater eller provinser. Denna typ av initiativ kan stödjas med fördelningen av bostäder kuponger och andra bidrag till familjer med låga inkomster i området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.