Vad är hemmakontoret Avdrag?

I USA, är ett hemmakontor avdrag ett skatteavdrag som vissa skattebetalare kan vara berättigade till för att minska sin beskattningsbara inkomst. Om en skattskyldig använder en del av sitt hem uteslutande i affärssyfte, kan de ha rätt att yrka avdrag hemmakontor. Rätten till denna inkomstskatt avdrag inte är reserverade för enbart egenföretagare, men kan också utvidgas till de anställda i andra under vissa villkor. Den definiera kriterier för hemmakontoret avdrag berättigande är att den del av hemmet som används för att beräkna avdraget skall användas både regelbundet och enbart som den skattskyldiges huvudsakliga göra affärer. Det kan också definieras som den del av hem den skattskyldige använder för att träffa kunder, patienter eller kunder i normal bedriva näringsverksamhet. Dollarn belopp som kan dras från den beskattningsbara inkomsten för ett hemmakontor är beroende av andelen hemmet som används för verksamheten. Om en separat struktur, t. ex. ett garage inte är knutna till huset, används regelbundet och uteslutande för företag, kan kostnader för det också dras av. Avdraget får dock vara begränsat, om intäkter för verksamheten är mindre än företagens totala kostnader.

Om den skattskyldige har rätt att dra av den yrkesmässiga användningen av hemmet, kan vissa kostnader ingå som en del av det totala avdraget. Dessa kostnader inkluderar, men är inte begränsade till, verksamheten del av hyra, inteckning räntor, försäkringar, fastighetsskatt, allmännyttiga företag (gas, el, telefon, vatten, internet), underhåll leveranser, samt målning och andra reparationer. För personer som driver ett i-center familjedaghem, eller för att lagra inventering eller prover, särskilda hemmakontor avdrag regler.

Om en person inte är egenföretagare, men kräver en del av sitt hem för regelbunden bruk för att genomföra arbetsgivarens verksamhet, kan den skattskyldige också vara berättigade till ett hemmakontor skatteavdrag. I detta fall, användningen av hemmet för att utföra arbetsgivarens verksamhet skall vara för att underlätta för arbetsgivaren, inte den anställde. Om till exempel en arbetsgivare kräver att en arbetstagare arbeta hemifrån för att spara kontorslokaler eller att minska arbetsgivarens kostnader, får den anställde omfattas av hemmakontor avdrag. Men den anställde helt enkelt använda sitt hem för att fånga upp pappersarbetet efter arbetstid-oavsett det faktum att de faktiskt kan använda ett visst utrymme regelbundet och endast för detta ändamål-inte kvalificera dem att ta hem avdrag kontor skatt.

IRS Publication 587, "Business Användning i hemmet" finns på IRS webbplats för ytterligare information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.