Vad är fastighetsskatt utslagning?

Estate skatterna tas ut på egendom vänster till efterlevande familjemedlemmar efter en nära anhörig har avlidit. Dessa skatter kan vara så hög som 46%, vilket kan göra många arvinge undrar om de omfattas av en fastighetsskatt utslagning. En fastighetsskatt utslagning är ett tillstånd som gör att dessa skatter skall minskas eller avskaffas.

Estates beskattas med samma skattesats som gåvor som beskattas med en mycket högre takt än personlig inkomst. De kurser gå successivt upp som storleken på arvet växer. De ärver stora familj legat över 2 miljoner US dollar (USD) beskattas med 46%. När en person väljer att hoppa över en generation, är den fastighetsskatt fördubblats. Till exempel, om en morförälder överlämnar $ 2 miljoner dollar till ett barnbarn, är det belopp som beskattas med normal ränta på 46% med ytterligare 46% på toppen av det. $ 2 miljoner dollar arv sedan minskas till ca $ 584,000 USD. För de som söker en uteslutning fastighetsskatt, har kongressen gav viss nivå av lättnad. En Estate Tax Credit infördes 2002 som tillåter någon att föra över en viss summa pengar skattefritt. Denna kredit har ökat successivt sedan 2002 tills den är helt upphöra år 2010. Under 2011 kommer skattesatserna återgå till 2002 års nivåer. Det tillåtna beloppet från 2011 är cirka 1 MUSD. Det finns verktyg som de med ett stort arv kan använda under sin livstid att minimera egendom skatter. The Gift Tax Credit kan användas under en gåva giver lever. Detta gör att en förälder att förmedla cirka $ 12. 000 dollar årligen till varje barn utan att någondera parten står inför skatter. Dessa gåvor kan vara i kontanter eller egendom och högskolans undervisning kan betalas ovanpå detta utan att räkna mot det totalt.

Estates passerade mellan makar har ett utanförskap fastighetsskatt. Detta kan vara ett tveeggat svärd eftersom när maken har passerat, kommer pengarna att överföras till andra arvingar och beskattas. Den Gifting par kan bidra till att minska dessa skatter genom att systematiskt dela ut arvet eftersom detta undantag ger extra tid till detta.

välgörenhetsdonationer också ha ett fullständigt undantag fastighetsskatt . För dem med en filantropisk hjärta, kan vissa skatter sänkas genom att lämna en del av eller hela egendom till en välgörenhetsorganisation val. Många rika människor väljer att lämna en andel av sin egendom eller en viss summa pengar till sina favorit välgörenhetsorganisationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.