Vad är ett oskyddat kreditkort?

ett oskyddat kreditkort är en som inte är kopplad till ett sparande insättning konto. Majoriteten av kortinnehavare i USA har minst en oprioriterad kreditkort. Det handlar i grunden om lånelöfte lån som tillåter en person att spendera pengar upp till en viss gräns utan att ha kontanter. Credit företag bestämmer hur hög en köpgräns att förlänga till människor baserat på deras tidigare kredithistorik. Personer ingå avtal att betala tillbaka alla pengar som tas ut på sina kort, antingen i form av ett engångsbelopp inom en månad eller via mindre månatliga betalningar. Det finns i allmänhet kostnader förknippade med att använda en osäkrad kreditkort. Låntagaren samtycker till att betala tillbaka en förutbestämd ränta utöver det belopp som debiteras på kortet. Räntor varierar, och de kan höja dramatiskt om en faktura betalas för sent eller tillfälligt låg ränta PR slut. Däremot ränta betalas inte om beloppet betalas ut i full varje månad. Avgifterna är också vanligt ut för att gå över kreditgränsen eller betala räkningen sent. Flesta avgifter och räntor kan undvikas genom att använda en osäkrad kreditkort klokt.

Oprioriterade kreditkort är vanligtvis ges till personer med bra eller genomsnittlig kreditvärdighet. Individer som har dålig historia återbetala skulden tenderar att ha svårt att godkännas för en. Anledningen är att det inte finns någon säkerhet i stället för långivaren, i det fall att låntagaren slutar betala sin räkning kreditkort. Låna pengar utan säkerhet till någon med låg kredit värdering skulle innebära en hög risk att den finansiella institutionen.

stället dessa personer oftast erbjuds säkrade kreditkort, som har mer begränsningar. Innehavare av säkrade kreditkort måste deponera en viss summa pengar till ett konto som kontrolleras av krediten bolaget. Detta belopp kan vara upp till 150 procent av kreditgränsen. Pengarna tas ur kontot för att täcka kostnader om den enskilde inte betalar sin räkning. Secured kreditkort är också mer benägna att ha höga årsavgifter och höga räntor. Fördelen med att ha dem är att de kan bidra till att höja en låg kredit värdering om de används på ett ansvarsfullt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.