Vad är ett minimum ränta?

En lägsta ränta hänvisar ofta ett lägsta belopp som genom ett kreditkortsföretag, om någon balans som är obetald på ett kreditkort. Standard priser för en lägsta ränta varierar beroende på ett kreditkort, men brukar kosta mellan en fjärdedel och hälften av en USA-dollar (USD). Oftast lägsta ränta endast tillämpligt när räntekostnader är lägre än den lägsta avgiften. Om du har ett en dollar balans på ett kreditkort, kan kreditkortsföretaget ålägga den lägsta ränta. I detta fall, om ditt lägsta ränta är ,50 USD betalar du faktiskt 50% ränta på att en dollar betalas. Det är en enorm ränta. Men om du var skyldig 100 USD på ditt kreditkort, kommer företaget att bedöma en tolftedel av dina årlig ränta, eftersom den kommer att överstiga det lägsta ränta. Till exempel skulle en 12% årlig ränta på 100 dollar vara 1% per månad för den totala. På 100 dollar du betalar en dollar i stället för ,50 USD lägsta ränta. När du är skyldig en liten mängd på ditt kreditkort, kan det vara vettigt att betala av kortet och undvika de minsta ränta. Betala av ditt kort även förbättrar din kredit värdering. Alla fordringar på kreditkort räknas mot dig när din kreditvärdighet bedöms och betraktas som "osäkra fordringar. " Håller sig därmed kreditkort utgifterna begränsas är också klokt, om du kan alltid betala av hela skulden vid slutet av varje månad.

De flesta kreditkortsföretag bedömer inte en lägsta ränta om du har något saldo på ditt kreditkort. Faktum är att du bör undvika kreditkort som kommer att debitera dig avgifter oavsett om du använder kortet eller inte. Om du har bra kredit kan du oftast hitta företag kreditkort som inte har en minimiklausul ränta. Detta kan bidra till att minska, om än aldrig så lite, du räntebetalningar.

Många människor med god kredit inser inte att det kan spara pengar för att leta efter de bästa priserna och mest attraktiva erbjudanden kreditkort. Egentligen är mycket bra att shoppa runt om din kreditvärdighet ger dig lyxen att göra det. Kreditkortsföretag är extremt konkurrenskraftiga i ett försök att behålla kunder som betalar sina räkningar i tid. Om du har hela tiden betalat dina räkningar i tid och har förbättrat din kreditvärdighet, kan det vara värt att antingen be din nuvarande kreditkortsföretaget för att stoppa om införande av en lägsta ränta, eller att leta efter ett kreditkortsföretag som inte kommer att medföra en .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.