Vad är ett Köp och Skriv strategi?

köpa och skriva strategi är ett exempel på ett konservativt alternativ strategi som gör det möjligt för investerare att skriva omfattas köpoptioner på de investeringar som redan ingår i portföljen. Tanken bakom köpa och skriva tillvägagångssätt är att skapa en situation där investerare kan inse aktieutdelning från den underliggande lager och värdepapper, samtidigt som inkomst av köpoptioner.

Att använda sig av ett köp och skriva strategi kräver en enkel process. För att förbereda sig för att sälja till öppna kontrakt, kommer investeraren normalt använder en formel som innebär införandet av hundra aktier av beståndet i ett kontrakt. Sedan köper och skriva strategi kräver att investerare inte kommer att skapa optionskontrakt där ackumulerat antal aktier överstiger det totala antalet aktier som ägs. Investeraren kommer att vara begränsad i antalet avtal som kan skrivas. Som ett exempel, om investeraren äger totalt tusen aktier av visst bestånd, skulle det vara möjligt att skriva ett totalt tio optionskontrakt samtal med ett hundratal aktier i varje kontrakt.

Medan köpa och skriva strategi har en stor potential för att maximera storleken på de inkomster som genereras av bestånd i dess besittning av investerare, finns det en liten risk. I huvudsak handlar det risk kring aktiekursen. Skulle en alternativ köpare övning uppmaningen beståndet, och aktiekursen på alternativet är lägre än det aktuella marknadsvärdet kommer beståndet säljas till optionspriset, inte på det rådande marknadspriset. Detta kommer att resultera i att investerare förlorar pengar på affären. Men potentialen för denna typ av situationer kan oftast undvikas om investerare spelar stor uppmärksamhet åt utvecklingen på marknaden, och arrangerar köpoptioner till en möjlighet till detta fenomen.

Anses vara en av de mer pålitliga konservativa alternativ strategier, köp och skriv strategi är en process som kan användas med en hel del korrekthet för att maximera intäkterna från investeringsportfölj. Som med alla typer av investeringar närmar sig är det en bra idé att forska i utförandet av bestånd, och kör några scenarier innan faktiskt skriva köpoptioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.