Vad är en säker Personliga Lån?

Personliga lån kan komma i två former: oprioriterad och säkras. Den lån utan säkerhet är mer riskfyllda för långivare och beror endast på hoppet att låntagarna kan betala tillbaka sina lån, och långivaren har anlitat om ett lån är obetalda ofta gå till domstol för att kräva återbetalning. Mycket bra till mycket bra kreditbetyg är vanligtvis krävs för dessa lån för att göra detta scenario mindre troligt. Den säkrade personligt lån är annorlunda eftersom det backas upp genom att ge långivaren rätt till någon form av egendom (säkerhet), där långivaren får ansöka om låntagaren slutar tillverka tid betalningar. Det finns många olika typer av säkerheter som kan användas för att skapa en säker personligt lån. Dessa kan omfatta lån mot egendom som hus, fordon eller landa. Särskilt med hemmen och mark, kan detta kallas att ta en inteckning ut på fastigheten. Andra typer av säkerheter kan godtas vid att skapa en säker personligt lån och kan inkludera sådant som personliga sparkonton kommer att hållas av långivaren, aktier eller obligationer, eller lyxartiklar av stort värde. Normalt värdet på säkerheten är högre än lånebeloppet eller en betydande andel av det lånade beloppet.

Lenders föredrar ofta det säkra personliga lån eftersom det har inbyggda skydd och banker eller andra utlåning av pengar föreningar kan vara mer benägna att godkänna lån med säkerhet än ett oskyddat en. Vissa långivare kan kräva säkerheter när en person ansöker om ett personligt lån, särskilt om kredit värdering är endast måttligt och är inte bra. Med detta sagt, inte alla säkrade personliga lån är fullt garanterad av säkerheter, eftersom värdet av egendom som mark, bostäder, kan fordon, aktier och obligationer, och till och med lyxartiklar fluktuera och sjunka under värdet av lånet.

Fördel för låntagarna finns även med denna form av lån. Secured personligt lån räntorna kan bli lägre på grund av den minskade risken för långivaren tar. Speciellt när ett personligt lån tas ut mot något som liknar en kassabehållning på ett sparkonto eller ett hem, kan räntenivån vara ytterst konkurrenskraftigt och några av de bästa. Särskilt i det scenario där en person inteckningar egendom, räntorna sannolikt är mycket bra.

Men till och med säkerheter, mycket dåliga krediter kan orsaka att människor ska avslås för en säker personligt lån. Folk kan fortfarande beviljas för dåliga krediter lån, men de betalar höga räntor för att få dessa. En annan typ av kort sikt säkrade personligt lån är tillgänglig via pantbanker. Människor kan "sälja" egendom för pengarna och har en viss tid att lösa in fastigheten på en högre skattesats. De avgifter som debiteras är vanligtvis dyrare, men pawning skulle kunna kallas en typ av säkrade personligt lån, eftersom pengar är först lånas ut mot värdet av ett objekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.