Vad är en personlig avbetalning lån?

En personlig avbetalning lån är ett lån till en privat part som betalas tillbaka i lägre utgifter småningom. Den vanligaste typen av lån är sådana som betalas tillbaka varje månad, och inbegriper en betalning som kombinerar amorteringar och räntor. De är i allmänhet annorlunda än revolverande kredit lån i att lånen ges ut på ett enstaka tillfälle. Räntan Procent är baserat på bankens normalskattesatser plus överväganden för personliga betalningsanmärkningar och eventuellt andra faktorer. En personlig avbetalning lån kan knytas till säkerheter eller kan bli helt utan säkerhet. Bankerna har en tendens att försöka använda kreditkort för dem som är intresserade av ett lån utan säkerhet. Det ger finansiellt institut en chans att tjäna pengar utöver det ursprungliga köper kortet kan användas för, men betraktas inte längre som en amortering lån utan ett revolverande kredit. Secured lån kommer att erbjuda låneinstitutet mer säkerhet och därför ofta kommer med en lägre ränta. Därför väljer lån med säkerhet är också till fördel för de ansvariga låntagaren.

För att få bästa på en personlig avbetalning lån, ett antal frågor måste utforskade. Första bör låntagaren vänta tills räntorna är låga, om möjligt. För det andra bör han ha en god kreditvärdighet. För det tredje bör han forskning alla alternativ, både med och utan säkerhet lån. En låntagare måste vara säker på att arbeta så nära som han kan med långivaren. Upprättande av en god relation innebär att hålla långivaren informerade om vad lånet är till för och dess framsteg. Att kunna komma med en god bit på 20% eller mer kan också hjälpa Garner en gynnsam ränta. Den vanligaste personliga avbetalning lån är de som används för att finansiera en bostad eller en bil. Dessa för hem kallas ofta inteckningar, men de är verkligen ingenting men säkrade avbetalning lån. Om en enskild uteblivna betalningar för en säker personlig avbetalning lån, han eller hon riskerar att få de finansierade produkten, antingen hemma eller i bilen, återgå till ägandet av det långivande institutet.

De som väljer att få en personlig avbetalning lån borde förstå att en standard innebär inte att individen är fri och klara av skulden. Även om låntagaren fel och en bil är återtas eller ett hem är avskärmad på, kan låntagaren ändå vara ansvarig för en del av pengarna. Om långivaren inte kan få återstoden tillbaka av de sålde objektet, kan låntagaren skyldig att ta fram de återstående skillnaden och detta skulle kunna införas genom ett domstolsbeslut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.