Vad är en negativ Credit Remortgage?

En ogynnsam kredit remortgage är ett bostadslån som erbjuds någon med negativa kredit. En remortgage är klassiskt används för att återbetala ett befintligt lån, och kan också användas för att göra saker som att finansiera reparationer eller öka det egna kapitalet i ett hem. Banker som handlar med människor som har dåliga eller negativa kredit i allmänhet kommer inte att erbjuda samma remortgage villkoren för en negativ kredit remortgage som de skulle göra på en konventionell remortgage, vilket är något att vara medveten om.

A remortgage är ett andra hem lån som tas ut med en ny långivare, med samma egendom för att garantera lånet, vilket skiljer den från en refinansiering, som kan vara en enkel omförhandling av avtalsvillkoren med en existerande långivare. När människor tar ut en remortgage, är de vanligen förväntas betala av den ursprungliga inteckningen. Eftersom huset har ofta ökat i värde, kan de till slut också upp med extra pengar som kan betalas tillbaka omedelbart, används för att finansiera reparationer, eller användas för andra ändamål, beroende på behov. "Avvikande kredit "är helt enkelt en term som används för att beskriva människor som inte har bra kredit. Individer med dålig kredit slutar ofta med bostadslån som har mycket dåliga villkor. Få en negativ kredit remortgage kan ge dem möjlighet att betala av gamla lån med ogynnsamma villkor och få en inteckning produkt med lägre räntor och andra förmåner som kan vara tilltalande. När de betala inteckningen, kommer deras kredit förbättras, ge dem mer tillgång till konsumentkrediter.

remortgages med negativa kredit vanligtvis erbjuds till en högre ränta än standard remortgage produkter, på grund av den ökade risken för långivaren. Däremot kan fördelarna inkluderar få en fast ränta, vilket kommer att sänka utbetalningarna, eller betala av en negativ amortering inteckning innan ballongen betalningen. Man kan också dra nytta av de negativa kredit remortgage att göra nödvändiga reparationer som kommer att förbättra värdet av hemmet.

När du ansöker om en negativ kredit remortgage, bör människor vara beredd på ett hem inspektion där värdet och skick hemmet kommer att bedömas. De kommer också att behöva samla stödja den finansiella dokument som kommer att utvärderas när banken beslutar om att erbjuda ett lån. Det är viktigt att vara medveten om att det kan ta en månad eller mer för pappersarbete som skall bearbetas, och att om fastighetsägare har missat betalningar eller befinner utestängning kan banken inte villig att förhandla om en negativ kredit remortgage.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.