Vad är en kretsloppet för inkomster?

kretsloppet för inkomster är en grundläggande bokföring modell som hjälper till att visa vinstinflöde och förhållandet av att flödet till den allmänna ekonomin. För att skapa en modell för en kretsloppet för inkomster, är det nödvändigt att göra några grundläggande antaganden som bedöms komma att gälla. Även om detta angreppssätt för att förstå allmänna pengar rörelse kan bidra till att ge en överblick över ekonomin, många analytiker anser att kretsloppet för inkomster modellen vara bara ett av flera verktyg som behövs för att till fullo förstå den stat där inkomsten flöde inom en viss kombination av yttre gräns.

Utveckla en kretsloppet för inkomster för en viss situation behöver göra några grundläggande antaganden. Första är det antas att ekonomin består av två grundläggande komponenter, ibland definierat som hushåll och företag. I vissa modeller, dessa kallas bostads-och näringslivet. Därefter kommer modellen att adressen inte att det finns en internationell komponent, en regering komponent eller en sektor som bedriver finansiella tjänster. Kort sagt kommer kretsloppet för inkomster fokusera på det ömsesidiga förhållandet mellan intäkter från företag och hur hushållen använder dessa inkomster för att köpa varor och tjänster som erbjuds av företagen.

Även om utövandet av beräkna ett kretsloppet för inkomster kan användas för att visa styrka eller svaghet i inhemska varor för att möta behoven hos inhemska kunder, är den modell begränsad. Detta beror på faktorer som inte betraktas som en del av modellen. Till exempel, är flödet av inkomster från hushållet antas vara komplett. Det finns inga bestämmelser för hushållen väljer att spara en del av inkomsterna i någon form. Modellen förutsätter också att alla produkter som tillverkats av de företag som faktiskt förbrukas av hushåll. En typisk modell för en kretsloppet för inkomster inte heller hänsyn till skatter och liknande kostnader som inte absorberar en del av inkomsten flödet av alla hushåll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.