Vad är en ingen dokumentation lån?

Ingen dokumentation lån är lån applikationer som inte kräver den vanliga uppgifter som behövs för att behandla en begäran om lån. Med några doc lån, har låntagaren inte lämnat uppgifter om nuvarande anställning, inkomstkällor, eller tillgångar som för närvarande innehas av sökanden. Generellt, ingen dokumentation lån måste inget mer än den grundläggande information som behövs för att köra en kreditupplysning. Den information som finns om kreditupplysning kommer att avgöra om den sökande är berättigad till en ingen dokumentation lån. När ingen dokumentation lån söks som ett sätt att förvärva egendom, långivaren normalt också vidta åtgärder för att kontrollera det aktuella marknadsvärdet för marken och eventuella byggnader som för närvarande på plats. Förutsatt att den kredit rapport framgår att den sökande är berättigad att erhålla lån, och fastigheten är värderad till ett pris som motsvarar eller överstiger det begärda beloppet, Långivare godkänna normalt lånet under en mycket kort tid. Detta kan vara till stor hjälp när den sökande vill gå snabbt med köpet, och vill inte gå igenom uppgifterna i samband med mer traditionella lån.

När det kommer till avbetalningar på egendom som köpts utan doc lån, olika utlåningsinrättningar kommer att basera beloppet på det aktuella läget för kreditprofil. En sökande med utestående krediter och värdefull mark kan kanske kommando så låg som fem procent på ett självägda hem och egendom. Däremot kan beloppet av handpenningen vara så mycket som tjugo procent, beroende på det aktuella marknadsvärdet av egendom och kreditvärdigheten hos den sökande.

Även om ingen dokumentation lån kan vara ett snabbt och enkelt sätt att få finansiering, finns det en punkt att alla låntagare bör ha i åtanke. Det är inte ovanligt att ingen dokumentation lån för att bära en högre ränta än traditionella bostadslån och lån. Medan skillnaden är vanligen inte mer än 1,5% högre än den mer konventionella lån erbjudanden, kan detta innebära en betydande mängd av räntor som betalats under den tid som lånet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.