Vad är en försvinnande bidragspolitik?

Vanishing premium politik är en form av hela livförsäkringsavtal politik som använder sig av upplupen utdelning för att täcka kostnaderna för premier på politiken. Tanken är att när den sammanlagda utdelningen nå en punkt där de är tillräckliga för att betala premier att politiken kommer att bli självförstärkande. Det är, när utdelningen når en viss nivå i processen, de fortsätter att täcka kostnaderna för försäkringen för den tid de försvinnande bidragspolitik.

Begreppet försvinnande bidraget politik kan vara lockande för ett par anledningar. Dels utgör utdelning för att täcka schemat för premier innebär att den försäkrade inte behöva bekymra sig om att använda andra medel för att göra bidragsutbetalningar. I själva verket blir politiken en fungerande tillgång som ger skydd för framtiden, men inte längre kräver en direkt betalning från den försäkrade för att förbli i kraft. Detta kan ge innehavaren av politiken för att avleda de medel som normalt skulle gå för att betala premier till någon annan typ av investeringar.

För det andra, när den försvinnande bidraget är i full funktion med utdelning betala premier, den försäkrade behöver inte längre vara oroliga ekonomiska bakslag som påverkar den fortsatta användningen av täckning. Till exempel, om den försäkrade förlorar sitt jobb eller är arbetslös på grund av sjukdom under en längre tid, finns ingen oro för att de bidrag för att hålla politiken går. Detta kan vara en stor tröst när en person befinner sig i ett tillfälligt tillstånd av ekonomiska svårigheter.

Kvalificerad försäkringsombud kan beskriva villkoren för en försvinnande premie politik, samt hjälpa kunden att avgöra om denna typ av täckning är det bästa alternativet. Det bör noteras att en försvinnande premie politik inte nödvändigtvis bör betraktas som en ersättning för en standard helt liv politik, i synnerhet om en del av en anställds förmån paketet ingår hela direktsändning för liten eller ingen kostnad. Samtidigt kan en försvinnande premie politik vara idealisk för personer som är egna företagare och andra som vill planera för lite extra säkerhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.