Vad är en fastighetsskatt Befrielse?

Nästan varje stor eller liten överföring av förmögenhet beskattas på något sätt, och i USA, är en skatt också införts för överlåtelse av arv som är knutna till en avliden person. Detta kallas fastighetsskatt. Den federala regeringen tillåter en viss del av skattepliktiga egendom som skall undantas från beskattning. Detta belopp kan ändras från år till år, på grundval av bestämmelser i skattelagstiftningen. Till exempel, under år 2006 var undantaget beloppet 2 miljoner dollar i amerikanska dollar (USD), vilket innebär att för en egendom på $ 2. 5 miljoner USD under 2006, skulle det skattepliktiga beloppet $ 500,000 USD, med andra $ 2 miljoner dollar är undantagna från skatten.

På grund av att de flesta stånden är relativt enkla och har ett värde på mindre än gården skattebefrielse kräver USA Internal Revenue Service (IRS) inte registrering av en fastighetsskatt avkastning för de flesta gårdar. Även om skattefria belopp fastighetsskatt ändras från tid till annan, är det vanligen i hundratusentals eller miljontals dollar. Detta gör det så att den fastighetsskatt påverkar endast en relativt liten andel av amerikaner.

Ändå finns det en uppsjö av tjänster som har blivit tillgängliga för människor som tror att de kommer att vara berättigade till fastighetsskatt, att hjälpa dem undvika skatten eller minska sin skatt så mycket som möjligt. Många försäkringsbolag, planerare, mäklare, revisorer och andra professionella erbjuda Estate Services planering, och markera dessa tjänster till potentiella kunder som marknadsföringsteknik.

Gården Skattebefrielsen gäller för varje enskild oavsett civilstånd. Med andra ord, om fastighetsskatt Undantaget är $ 2 miljoner dollar under ett visst år, så är $ 4 miljoner dollar för ett gift par, i stället för 2 miljoner dollar för en individ eller ett par. Detta faktum ger upphov till en populär teknik för att minimera egendom skatter för att skapa en levande förtroende. Om gjort rätt, kommer denna dubbla effektivt gården belopp skattebefrielse avsevärt minskar skatteskuld. Oåterkallelig livförsäkring förtroende är ett annat sätt att passera ner skattefria arv till en arvinge, eftersom igen, om strukturerad korrekt är livförsäkring fri från gården skatter.

Användning av ett eller flera av dessa metoder är nödvändig för att kunna minska ett ansvar fastighetsskatt, eftersom det annars skulle ha varit den mest uppenbara lösningen - helt enkelt ge bort rikedom till sin avsedda arvingar innan döden-är inte möjlig. Gåvan skatt som införts av den federala regeringen, som bedöms något liknande för fastighetsskatt, hindrar denna metod för skatteflykt, trots att gåvoskatten också undantaget belopp som gäller för mottagaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.