Vad är en egencertifiering Mortgage?

En egencertifiering inteckning är en inteckning som tillåter dig att deklarera hur mycket pengar du tjänar från anställning. Den egencertifiering inteckning användes först omkring tio år sedan. Det konstaterades främst för små företag och egenföretagare förvärvsarbetande som inte har den erforderliga tre års inkomst bevis för att långivare kräver. Den egencertifiering inteckning är inte bara för egenföretagare. Alla som tjänar pengar oregelbundet kan dra nytta av en egencertifiering inteckning. Människor som är i säsongsarbete eller människor som tjänar sina pengar genom provision, såsom säljare, hittar egencertifiering inteckning hjälp. Ett av de viktigaste sätten en egencertifiering inteckning skiljer sig från andra typer av lån är att du kan bli ombedd att lägga ner en större insättning. Du kan också få betala en högre ränta på ditt bolån.

låntagare som får en inteckning egencertifiering kan konstatera att de måste lägga ner en deposition på 70 till 80% av värdet på hemmet . När du ansöker om egencertifiering inteckning, måste du visa en långivare uttalanden av dina banktransaktioner. Långivaren kommer att använda dessa för att verifiera din bruttoinkomst under hela året. Om du redan äger ett hem, kan du också ge dina lånekostnader uttalanden. kan du inte begärt några bevis på hur mycket du tjänar, men inte frestas att överdriva eller ljuga om dina inkomster . Financial Services Authority (FSA) har mycket starka regler på området, och det är straffbart att ljuga om dina inkomster. Om du ljuger och finns ute, så du kan få ett kriminalregister. Även om lånet är större än du har råd, kanske du inte kan hålla jämna steg med återbetalningar.

Det finns en mängd olika räntor tillgängliga för inteckningar egencertifiering. De är högre än standard bolåneräntor, och det är förnuftigt att prata med din inteckning mäklare innan beslut fattas. Han eller hon ska kunna ge råd och informera om inteckningar egencertifiering som inte finns någon annanstans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.