Vad är en Undermargined konto?

Undermargined konton investerare konton som har sjunkit under den lägsta underhållsnivån krav som fastställts av mäklarfirma. När ett kundkonto sjunker till en nivå som understiger den minsta underhållskrav, är det inte ovanligt att mäklare att utfärda en marginal uppmaning till kunden. Beloppet av säkerheter kommer att vara åtminstone tillräckligt för att få undermargined konto tillbaka upp till dessa normer, och ofta är en liten andel högre än minimikravet.

När tänker i termer av en marginal samtal som utnyttjas för att väcka undermargined konto tillbaka till de normer, kan det vara bra att tänka på samtalet som en skuld som nu betalas. Genom att erkänna samtalet och betalar det samtalet till mäklaren, är investeraren konto krediteras med beloppet och undermargined kontot förs tillbaka i linje med de krav som anges i avtalet mellan mäklaren och investeraren.

Beroende på uppgifter om samarbetet mellan mäklare och investerare kan courtage välja att tillåta en undermargined konto att fungera under en kort tid. Detta gäller särskilt för investeraren och mäklaren har en långvarig affärsrelation. Dock bör man inse detta är en artighet att mäklaren kan välja att förlänga. Ge anstånd för investeraren att föra undermargined konto tillbaka till linjen utan att frågan om en marginal samtal är inte något som mäklaren är skyldig att erbjuda.

Under perioden att kontot anses undermargined av mäkleri, investeraren är ofta begränsade i de ordertyp han eller hon kan utföra när det gäller investeringar som görs vanligen utförs genom mäklaren. Generellt är alla begränsningar diskuteras med kunden vid den tidpunkt då undermargined kontot är erkänd som faller under säkerhetskraven. Mäklaren kan välja att avstå från en begränsning om att göra det möjligt för kunden att täcka marginal samtalet och föra resultatkontot tillbaka till standarder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.