Vad är en High Yield Money Market?

en hög avkastning penningmarknaden är en penningmarknadsfond fond som lovar en hög avkastning. Sådana medel är avsedda att balansera önskan om konservativa investeringar med behovet att generera en hög avkastning för att göra investeringar tilltalande. Inte alla företag som erbjuder penningmarknaden fonder, även kallat penningmarknaden, har hög avkastning alternativ. Folk kan få information om tillgängliga alternativ från en staffer eller offentliggörs.

penningmarknadsfonder fonder innebär sammanslagning investeringar för många investerare, både enskilda personer och institutioner, köpa låg risk värdepapper. Avkastningen på investeringen är relativt liten, kräver människor att investera i stora volymer för att få en god avkastning, men Nackdelen är att en penningmarknad fond är avsedd att vara mycket säkra. Människor inte bör med andra ord, förlorar de medel de har investerat i en penningmarknadsfond, mycket få penningmarknaderna har "brutit Buck," som det heter i USA.

För personer med begränsad investering makt, en traditionell penningmarknaden är inte alltid det bästa valet, eftersom de inte kommer att få en fantastisk avkastning på sina investeringar. Däremot kan personer med begränsade investeringar makten har också mycket att förlora och kan därför vara ovilliga att investera i mer hög risk fonder, av oro för att förlora sina pengar. Dessa investerare kan tycka att en hög avkastning på penningmarknaden uppfyller deras behov, och dessa typer av investeringar konton också öppna för andra typer av investerare. som på en vanlig penningmarknaden, investeringar i en hög avkastning på penningmarknaden finns spridda för att minska risken, och relativt låg risk investeringar väljs, för det mesta. Men väljer fonden administratören även en del mer hög avkastning och något stora investeringar risk att lägga pengar på, att driva den totala avkastningen på investeringar upp. Denna avkastning är vanligtvis säker på en viss tid, med människor lära sig de senaste ränta när de anmäler sig till en hög avkastning på penningmarknaden.

Det relativa återvändande kan fortfarande vara lägre än med vissa andra typer av investeringar, men den minskade risken ses som en godtagbar avvägning. Exempel på räntor på marknader med hög avkastning pengar varierar beroende på det ekonomiska klimatet och fonden gör förvaltningen. Stort antal webbsidor sammanställa den senaste räntor som erbjuds av stora företag på olika typer av investeringar konton så att människor kan göra en del efterforskningar för att hitta ett konto som kommer att uppfylla deras behov. Som en allmän regel gäller att om avkastningen lovade på en hög avkastning på penningmarknaden låter för bra för att vara sant, är det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.