Vad är en Get Rich Quick system?

Det finns lagliga sätt att samla en stor mängd välstånd i en relativ kort tid, men de kräver i regel en stor mängd personlig ekonomisk risk. En person kan också bli rik snabbt genom att investera i en vinnande lott eller slå en jackpot på en spel maskin. En faktisk bli rik system , men kan innebära brott mot lagen genom bedrägeri eller annan olaglig verksamhet. Ett snabbt kan bli rik system kan bäst beskrivas som ett försök att förvärva instant välstånd genom att ekonomiska eller personliga fördel av andra. Selling multi-vitaminer kan verka som ett legitimt företag, till exempel, men när det ultimata målet är att skapa en multi-level marketing bolag det blir ett snabbt kan bli rik systemet. När de ursprungliga investerarna ha revansch efter investeringar och en betydande vinst, kommer de drar ofta ut helt och överge senare investerare. Det kan vara bra att titta på varje led i en "bli rik snabbt system" separat till förstå hur det fungerar allt. Den första delen fokuserar på att bli rik, vilket innebär att skaffa sig en betydande förmögenhet med minimal investering. Många av dessa system medför höga investeringar med konstlat hög avkastning, såsom försäljning alternativ i en spekulativ finansiell marknad eller flyktiga handelsvara såsom silver eller olja. Skrupelfria mäklare kan kalla kalla potentiella investerare och övertyga dem om att köpa optioner till ett högt pris och sedan sälja optionerna till ett mycket lägre pris, en företeelse känd som pump och dump .

Den andra delen i ett kan bli rik systemet har att göra med snabb avkastning på investeringen. De inställda på att bli rik snabbt inte har lyxen att när det gäller att dra nytta en investering. Företaget måste generera betydande belopp i kontanter i en mycket kort tid för att undvika upptäckt av rättsliga eller finansiella myndigheter. En person kan besluta att placera en annons i en lokaltidning för att locka investerare i en "fri" pedagogisk kurs om avyttring av fastigheter, hus nonchalansen, återbetalning bearbetning eller annan bli rik program. Investerarna får i slutändan betala för dyrt att starta upp material som är nödvändiga för att starta egna företag, men endast annonsören slutar dra från denna försäljning. Hela "bli rik program" får endast bestå i att tidningen annonser för att sälja samma pedagogiska program svindleri till nya offer. Den sista delen i en snabbt kan bli rik systemet är ordet Systemet . Det kan finnas legitima metoder för att få några välstånd snabbt, en snabbt kan bli rik system är just detta: ett system. Vissa människor kan lockas att delta i ett brev-stoppningsändamål operation eller en Mystery Shopper program, till exempel, men sällan eller aldrig förverkliga några av de vinster eller fördelar. De företag som utnyttjar människor som tror att det är möjligt att tjäna stora summor pengar genom minimal ansträngning, t. ex. som fyllning kuvert eller andra hembaserade stycke arbete. I verkligheten är dessa företag tjäna mer pengar på innehållet i dessa kuvert än att betala folk för saker hemma.

Falling för ett snabbt kan bli rik system är inte så svårt som vissa kanske väljer att tro. Idén om att samla omedelbar rikedom genom minimal ansträngning eller investering är nästan universellt tilltalande. Denna naturliga strävan efter omedelbar tillfredsställelse driver spelindustrin, och en typisk bli rik system kan ses som en annan form av spel i skepnad av en legitim investeringsobjekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.