Vad är en 1031 Uppskjuten Exchange?

få människor som har betalat skatt på kapitalvinster vid försäljning av fastigheter har varit nöjd med utsikten. Många önskar att det fanns något sätt att undvika att betala dem. I själva verket finns det ett sätt att slippa betala reavinstskatt i vissa situationer-åtminstone för en tid. Ett sätt kallas 1031 uppskjutna utbyte, vilket även kallas en 1031 som natura utbyte, en situation diskuteras i Internal Revenue Code som tillåter uppskov med skatter till ett senare datum. En person kan dra fördel av en 1031 uppskjuten utbyte genom att sälja en bit av egendom, verkliga eller personliga, och får en bit av liknande egendom. Under vissa förutsättningar skulle den skattskyldige inte betala skatt på försäljningen av den första egendom tills den ursprungliga egendomen säljs eller på annat sätt. Det kan betyda uppskov med skatter i år. En av de viktigaste kvalet till 1031 uppskjuten utbyte är vilken typ av egendom, egendomen måste vara avsedda för företag, handel, investeringar eller användning. Betrakta ett hem, till exempel. Om en person gör ett utbyte med hem fick han för investeringar, kan de uppfyller kraven för 1031 uppskjuten utbyte. Men detta inte skulle vara fallet för bostäder han har för personligt bruk, såsom bostäder och fritidshus. Dessutom fastigheter som ägs utanför Förenta staterna inte uppfyller kraven, även om ägaren betalar USA skatt.

Termen som sådan kan vara svårt att räkna ut, åtminstone första gången en person hör talas om 1031 börser. En av de viktigaste sakerna att tänka på är att egendomen endast behöver vara likadana i naturen, det behöver inte vara exakt samma. Till exempel kan en person byta en kontorsbyggnad för ett condominium fastighet. Däremot kunde han inte byta en bil för ett hus. Intressant är djur inte behandlas som vill natura egendom om djuren inte är samma kön, även om de är samma typ av djur.

Det finns fem olika typer av 1031 uppskjuten utbyten, och var och en har sin egen uppsättning av krav och tidsfrister. Eftersom Internal Revenue Code Section 1031 reglerar dessa utbyten, kan det vara bra att läsa IRS litteratur om dessa utbyten innan du försöker dem. Vissa människor söker också hjälp av 1031 uppskjuten utbyte advokater förstå de lagar och undvika vanliga fallgropar samt planering för bästa möjliga timing.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.