Vad är det kontoret på statsskulden?

Presidiet statsskulden är ett organ inom amerikanska finansdepartementet som ansvarar för att låna medel för att driva den amerikanska regeringen. Presidiet håller även reda på amerikanska statsskulden, och administrerar försäljning och förvaltning av statskassan värdepapper såsom statsskuldväxlar och besparingar obligationer. Många amerikaner är kunder av presidiet i statsskulden, alla som har köpt en statskassan säkerhet har utnyttjat tjänsterna av presidiet på statsskulden.

Köra en regering som är extremt dyrt. Presidiet statsskulden lånar cirka två trillion amerikanska dollar (USD) årligen genom försäljning av egna värdepapper. Den som köper en statskassan säkerhet låna pengar till USA: s regering, om säkerheten är en $ 25 USD besparingar borgen eller en $ 1,000 USD T-Bill. I utbyte för den tillfälliga lån till regeringen, får investeraren ränta på säkerhet och trygghet kan i slutändan också lösas in till sitt nominella värde.

Inledningsvis presidiet statsskulden var känd som registret finansminister. 1919 blev det den offentliga skuldtjänsten, och 1940 förvärvade byrån sitt nuvarande namn. Den byrå som har omkring 140 auktioner på Treasury värdepapper varje år, och även gör besparingar obligationer tillgängliga kontinuerligt över hela landet. Investerare kan också köpa besparingar obligationer och andra värdepapper genom finansdepartementet Direkt delgivning, en helt papperslös investering webbplats som drivs av staten.

huvudkontor presidiet statsskulden är i Washington, DC, trots att myndigheten också har kontor i Parkersburg, West Virginia. Förutom att sälja och spåra Treasury värdepapper, anställda håller även reda på den totala statsskulden i USA, de senaste statsskulden siffror finns tillgängliga på deras hemsida. Organisationen driver även andra frågor som hänför sig till försäljning av egna värdepapper, såsom svar på rapporter om förlorade, stulna eller förfalskade värdepapper.

statskassan värdepapper från Bureau of Public Debt behandlas ofta som en säker, stabil investering med amerikanska investerare. Medan avkastningen på likvida värdepapper tenderar att vara ganska konservativ, är dessa värdepapper med stöd av den amerikanska regeringen, vilket gör dem sunda val i början investerare eller människor som inte har råd att förlora pengar på investeringar. Många amerikaner också uppmuntras att använda besparingar obligationer som ett sätt att spara pengar men också stödja verksamheten i den federala regeringen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.