Vad är Stafford Lån förlåtelse?

Det finns flera situationer där det är möjligt för någon att få Stafford lån förlåtelse. Medan de flesta federalt stöd lån är svåra att standard på, i många situationer är det möjligt att få förlåtelse för en del eller hela det utestående lånebeloppet. Frivilligt arbete, public service arbete, militärtjänst, och arbetar inom områden som är under delges alla sätt att få förlåtelse för en federal Stafford lån.

Americorps betalar $ 4. 725 mot federala lån, utöver arvodet att det lönar volontärer, under 12 månader av frivilligt arbete. VISTA betalar även $ 4. 725 till 1. 700 timmar av frivilligt arbete. Ett annat sätt att tjäna Stafford lån förlåtelse är som volontärer i ett offentligt bibliotek, familj Service Agency, eller icke-vinstdrivande organisation. Tala med direktören för det program för ytterligare information om Stafford lån förlåtelse.

Militärtjänst är ett annat sätt att tjäna Stafford lån förlåtelse. The Army National Guard betalar upp till 10. 000 mot lån förlåtelse. Dessutom militär och veteraner fördelar ytterligare pengar för utbildnings ersättning. Det är viktigt att förstå nyttan innan du skriver på med Army National Guard eller en annan gren av militären. En annan metod att uppnå Stafford lån förlåtelse är att ta ett jobb i en under serveras område. Det finns olika program som finns tillgängliga beroende på arbetslivet. Till exempel lärare som arbetar i enlighet serveras områden eller har certifiering som en högt kvalificerad lärare kan få Stafford lån förlåtelse.

Många lag skolor erbjuder lån förlåtelse program från fall till fall för akademiker som arbetar inom särskilda områden. Den som tar ett arbete som syftar till allmänhetens intresse eller arbetar för en ideell bör tala med lagen skolan för att se om den ståndpunkt kvalificerar för lån förlåtelse. Denna form av lån förlåtelse är inte lika känd som vissa andra typer, och den kan behöva prata med flera personer vid den juridiska fakulteten att få ett definitivt svar.

Medical skolor har en liknande metod för lån förlåtelse som omfattar Stafford lånet. Förlåtelse planen administreras av National Health Services Corps. Det förlåter lån för läkare som praktiserar medicin i områden där det finns ett särskilt behov. Läkaren måste samtycka till att arbeta för ett visst antal år i ett område som saknar medicinsk vård, antingen på grund av att vara belägen i en avlägsen plats, eller som är ett område som är ekonomiskt deprimerad. Fysisk och arbetsterapeuter kan beviljas lån förlåtelse genom att ta jobb på sjukhus och privata sjukvårdsinrättningar som aktivt rekrytera arbetstagare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.