Vad är Real Time Aktiekurser?

realtid aktiekurser är levande priser som återspeglar handel sker på aktiemarknaden. En aktiekursen inkluderar ett monetärt värde tillsammans med en riktad förändring, antingen uppåt eller nedåt, som representerar där ett bestånd står jämfört med den senaste handeln. Om ett bestånd handel högre, finns det att köpa aktivitet som förekommer i säkerhet, medan en nedåtgående flytta representerar sälja åtgärder. Vid slutet av börsdagen, det finns en sista aktiekursen som avgör om säkerheten kommer att börja handla på följande dag. är ett alternativ till realtid aktiekurser försenad priserna med så mycket som en 15 minuters fördröjning. En läsradsläge som löper längs botten av en TV-skärm i ett affärsnätverk kan omfatta fördröjd priser, även om användarna kan få realtidsdata på Internet genom att prenumerera på vissa tjänster. Trading i realtid är särskilt viktigt för dem som handlar på en börs vars uppehälle kretsar kring satsar omgivande snabba och stegvisa förändringar i ett lager pris.

Investors, är naturligtvis att försöka skriva in ett lager ställning till lägsta möjliga pris och sälja ett värdepapper till det högsta värdet för en vinst. Realtid aktiekurser kan vara skillnaden mellan vinst och förlust. Om en investerare är på väg in en handel position, till exempel, men meddelanden från realtid aktiekurser att investeringen minskar förhastat i värde, får denne besluta att ompröva sitt köp. Det finns komponenter som bestämmer Värdet av verkliga citat tid lager. Erbjudandet och säljkurs representera utbud och efterfrågan i ett lager. Ett bud priset återspeglar den senaste pris då investerare var villiga att köpa aktier, medan säljkurs speglar mängden där investerarna senast var villiga att sälja beståndet. En spridning är skillnaden mellan köp-och säljkurs, och det utgör arvode till en näringsidkare eller en marknadsgarant som underlättar köp och säljorder.

Vikten av riktiga citat tid beståndet på de finansiella marknaderna omger timing. Näringsidkarna är bättre kunna verkställa lönsamma handeln med de mest up-to-the-moment information. Den börs där handel görs spelar i tiden, liksom.

I USA är det Nasdaq-börsen en helt elektronisk börs där datorer är ansvarig för att verkställa köp och säljorder. Alternativet till ett elektroniskt utbyte är en öppen ramaskri system, där de mänskliga handel specialister manuellt matcha upp köpare och säljare i ett lager. High-speed elektroniska modeller på börserna krediteras med verkställer snabbast avslut och i slutändan uppnå bästa möjliga pris för investerare. Vissa börser, t. ex. New York Stock Exchange Euronext, som är en kombination av två av de största börserna i USA och Europa, hålla sig till en hybridmodell där det både elektronisk handel och en öppen ramaskri system.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.