Vad är Home Construction lån?

Hem konstruktion lån dessa lån som utfärdas till människor som vill bygga sina egna hem, snarare än att köpa en som redan är byggt, eller en som byggs av en utvecklare. Dessa lån är kortfristiga lån, normalt betalas tillbaka helt när konstruktionen är klar. Under byggtiden, ränta endast betalningar görs. Hem konstruktion lån som vanligen betalas ut genom att ta ett inteckningslån på hemmaplan, vilket sannolikt kommer att bli ett mindre belopp än om husägare hade köpt en liknande hem som byggdes redan. De krav som styr utgivningen av bostadslån konstruktion är inte standardiserade på det sätt som är typiskt för ett hypotekslån. De kallas ibland berättelse lån, eftersom långivare ofta vill känna till bakgrunden historien bakom det planerade bygget innan lånet ges. Långivaren kommer sannolikt också vilja veta om marken redan ägs av lånet sökande, eftersom detta kan anses vara rättvisa för lånet.

För hem konstruktion lån är inte avsedda att vara långsiktiga som bolån, sina räntor är inte ett ämne av lika stor vikt som de skulle vid ansökan om inteckning. Det är ofta värt att acceptera en något högre ränta på den mer kortsiktiga lån, i synnerhet om husägare planerar att strukturera lånet så att en inteckning genast ersätter byggandet lånet när hemmet är klar. Detta beror på att ta en högre ränta på kort sikt kan utbytas för att få en lägre på lång sikt inteckning. De som väljer att bygga hus med bostadslån konstruktion brukar fungera som projektledare, eller generalentreprenör för bygget. Ägaren kan också bidra fysiskt under byggprocessen, men han behöver inte göra något av arbetet själv om han inte vill. Gör det kan spara pengar och tid, för dem som kan, dock. De flesta som använder bostadslån konstruktion gör det på grund av de besparingar jämfört med att köpa ett nytt hem från en byggmästare. Dessa besparingar kan ofta vara i storleksordningen 15 till 25% eller mer, vilket gör det väl värt besväret.

I likhet med alla lån, inte alla som ansöker om ett hem konstruktion lån kommer att få ett. Den sökande måste ses som långivaren som motiverade och kunna betala tillbaka lånet. Kreditvärdighet är noga granskas, liksom flera andra faktorer. Om den blir godkänd för denna typ av lån, kommer hem byggmästare hitta sannolikt denna väg till homeownership vara mycket givande, ekonomiskt och annat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.