Vad är Förvaltningsfastigheter Priser?

Förvaltningsfastigheter satserna de räntor som långivare avgift investerare att köpa en fastighet. Värdet av en särskild skattesats, normalt baserad på typ av fastighet, risk, och beloppet av handpenningen. Det finns många typer av förvaltningsfastigheter, inklusive bostäder förvaltningsfastigheter och kommersiella butiksfastigheter. Kommersiella fastigheter omfattar normalt detaljhandel, kontor och rymdindustri. Övriga kommersiella alternativen finns vanligen gallerior, butiker, kontorsbyggnader, hotell, lager, jordbruksmark, och garage. I vissa stater i USA, är stora hyreshus med fem eller fler enheter som klassificeras som kommersiella fastigheter.

Investment priserna ofta varierar främst beroende på typ av egendom. Räntorna på ett flerfamiljshus hyra enhet-som vanligtvis är två till fyra enheter-vanligtvis är mycket lägre än för en 20-lägenhet kommersiella fastigheten. Icke-ockuperade förvaltningsfastigheter, en person i USA vanligtvis kan planera på att ha en högre ränta, med ungefär 1 procent. Om köparen gör en 25-procent handpenning på förvaltningsfastigheter, han eller hon kan normalt spara mycket mer än när en 20-procent ned betalning sker. En låntagaren normalt får bättre priser och bättre poäng när det är mindre risk för långivaren. I USA flerfamiljshus enheter som köparen planerar att sysselsätta sig själv har möjlighet att överkomliga planer med liknande förvaltningsfastigheter pris som ett personligt lån. Detta skulle inte betraktas som en förvaltningsfastighet, men en rörelsefastigheter. En förvaltningsfastighet är en fastighet som är ett tillägg till en redan befintlig hemsida.

Vid fastställande pris förvaltningsfastigheter, långivare domare köparens särskilda ekonomiska situation. En långivare kommer vanligtvis vill se att en låntagare eller köparen har råd med inteckning betalning på en förvaltningsfastighet vid förvaltningsfastigheten någonsin är ledig. Den potentiella köparen främsta inteckning är naturligtvis också beaktas i denna bedömning. På flerfamiljshus, långivare vanligen tillåter en 25 procents vakanser då räkna den totala relevanta skattesatsen. Med andra ord kommer kreditgivaren kredit köparen med 75 procent av de förväntade hyresintäkterna mot den totala inkomsten av låntagaren.

Kommersiella förvaltningsfastigheter är oftast svårare att få finansiering, vilket är anledningen särskild långivare brukar komma in för att spela. Långivarna för dessa typer av fastigheter kräver normalt minst 20 procent handpenning på lånet. Dessa är normalt jumbo lån, så högre förvaltningsfastigheter priser kommer att gälla. Låntagaren behöver oftast kontrollera med många affärsbanker och andra alternativ investering att landa de bästa priserna. Låntagare måste vanligtvis ha utmärkt FICO ® (Fair Isaac and Company) betyg-vanligtvis över 720-och kunna bevisa sin inkomst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.