Vad är Credit Card Debt Counseling?

kreditkortsskulden rådgivning är ett program som erbjuds genom många ideella organ. Debt rådgivare över din budget med dig och erbjuda sätt att hjälpa dig hantera din ekonomi och betala dina skulder på snabbast möjliga sätt. Det främsta målet för Credit Counseling är att förhindra ansökan om konkurs och /eller förstöra din kredit.

Debt Rådgivningstjänster hjälper förhandla dina skulder så att mer av din månatliga betalning går till att betala av princip saldot på ditt kreditkort. Detta görs vanligtvis genom att sänka din ränta. Med cirka 20. 000 $ US dollar (USD) i kreditkort skuld och betala minsta betalning kommer du att få betala nära till $ 50,000 US-dollar under en 30-årsperiod. Med kreditkort skuld rådgivning du får betala närmare $ 33. 000 dollar under samma tidsperiod.

kreditkortsskulden rådgivare finns överallt. De flesta av dem är legitima men det finns alltid bedragare som försöker vessla sin väg till din information. Innan jag ger en påstådd skuld kurator din personliga information, kontrollera deras legitimitet genom Better Business Bureau. .

Efter kontakt med ett kreditkort tjänst skuldkonsolidering, kommer du att ha ett möte för att diskutera din ekonomiska profil och upptäcka orsaken till ditt finansiella frågor. Detta hjälper dig att förstå vad fick dig i en finansiell kris och hur man kan förhindra det från att uppstå i framtiden. Det finns, naturligtvis, är uppenbara skäl, t. ex. ett dödsfall i familjen, permitterade, oväntade graviditeter, och så vidare. under samma möte, kommer din skuld kurator brukar hjälpa dig att göra en månadsbudget räkna ut vad dina utgifter varje månad i förhållande till din inkomst. Detta hjälper din rådgivare klura ut lämplig metod för dig att betala din skuld. Det kan ske genom skuld förhandling eller skuldkonsolidering.

Negotiating din skuld kan spara mycket pengar. Om din skuld rådgivare anser att detta är det bästa alternativet för dig, dina skulder kan minskas med så mycket som sjuttio procent. För att kvalificera för skuld förhandling måste du skyldig mer än 5000 dollar, vara trettio dagar eller mer efter om betalningar och inte har någon regering-relaterade skulder såsom barn stöd.

skuldkonsolideringsavtal är oftast den viktigaste metoden för de flesta konsumenter som söker Credit Counseling kort skuld. Tjänsten kan du göra en månatlig betalning, oftast med en betydligt lägre ränta. Det har också möjligheten att höja din kredit värdering, eftersom dina betalningar kommer att göras varje månad, och i tid. Innan du väljer för konsolidering av skulder, dock måste du se till att du har råd att ensamstående månatlig betalning, eftersom räntorna kommer föreningen bör du inte betala den.

kreditkortsskulden rådgivning är inte för alla. Om du är så långt i skuld som du inte kan göra det minsta månatliga betalningar med konsolidering av skulder, eller förhandlingar, kan du behöva lämna in konkursansökan. Tyvärr är vissa liv förhållanden ligger utanför din kontroll. Det viktiga är att du lär dig av det och arbeta för att reparera din kredit i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.