Vad är College Debt Consolidation?

College skuld konsolidering är en process genom vilken studielån kombineras till en enda enhet. Den befästa långivare kommer att köpa skulden från andra långivare, oftast genom att betala av skuldbeloppet i låntagarens namn. Betalningen görs efter det att låntagaren ingår ett nytt avtal med skolan skuldkonsolidering företag. Detta kan vara en fördel för låntagaren från både bekvämlighet och skattemässig synpunkt. När en elev ansöker om studielån via det amerikanska Department of Education, eller genom en skolas ekonomiskt bistånd, olika delar av lånet kan finansieras av olika enheter. Privata banker kan finansiera en del av skulden. Den amerikanska regeringen kan direkt finansiera en del också. De som byter skolor kan också hända att deras långivare förändring. Snart kan den studerande är skyldig olika långivare. Detta kan orsaka förvirring och frustration.

Eliminera flera långivare, och flera utbetalningar varje månad för studielån, kan vara ett mycket attraktivt alternativ. Hålla reda på en betalning är mycket enklare än att göra fyra eller fem mindre betalningar per månad. Dessutom ger college skuldkonsolideringsavtal studenten med en bättre uppfattning om när hela lånet paketet kommer att betalas ut, gör det möjligt för eleven att planera lättare. Det finns många ekonomiska skäl till att en elev kan vara en fördel att överväga konsolidering college skuld. En student som kämpar för att möta den månatliga utbetalningen av den gruppbaserade lån kan behöva en lägre ränta. Vissa låntagare kan också vara orolig för rörliga räntor. I båda fallen kan konsolidering av skulder kunna hjälpa.

Konsolidering College skulden enligt en långivare kan uppmuntra att långivare att förlänga återbetalningstiden, vilket innebär lägre månadskostnad. Nackdelen är att studenten kommer att tillbringa flera år att betala av lånet. Detta skulle kunna hjälpa låntagare som kämpar för att uppfylla de månatliga skyldigheter. Även om det finns rörlig ränta som gäller låntagaren, kan det vara till hans eller hennes fördel att välja en konsoliderad, fast ränta studielån. Kollegiet debt consolidation långivare kan granska alla alternativ med låntagaren.

Oavsett vilken väg som väljs är det upp till låntagaren att till fullo förstå alla termer och villkor i samband med ett lån innan de accepterar något. I vissa fall kommer skrupelfria långivare utnyttja de desperat efter ett college skuldkonsolidering lösning. Det är alltid rekommenderat att kolla varje långivare och välja en med gott rykte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.