Vad är Chartered Life Underwriter?

status som auktoriserad liv försäkring eller CLU ges ett erkännande för personer som genomgår ett detaljerat träningsprogram som behandlar främst livförsäkringar i allmänhet och personlig försäkring planering i synnerhet. Den faktiska bevilja status utförs under överinseende av American College i Bryn Mawr, med kollegiet fastställa de normer som är nödvändiga för kvalificering. Sökande genomgå en noggrann granskning och måste uppfylla alla krav innan uppnå beteckningen.

Chartered liv försäkringsgivare som ofta redan har en examen från erkända universitet som har att göra med olika aspekter av ekonomi i allmänhet. Dessutom CLUs tenderar att ha framgångsrikt arbetat i positioner som innebär en stor finansiell expertis. Eftersom det gått kurser som krävs för att bli auktoriserad liv Underwriter är omfattande till sin natur, kommer CLU har expertis inom alla möjliga aspekter av egendom och ekonomisk planering, finansiell förvaltning, allmän ekonomi, ersättningar till anställda paket strukturera och bolagsskatt protokoll skatt.

En av de karriärvägar som är av särskild notering för personer som uppnår en status som chartrade liv garanteras av att förvalta den totala ekonomin för en viss kund. I vissa fall kan detta leda till en lukrativ konsult och förvaltning karriär med fokus på en viss bransch eller typ företagens storlek. Till exempel kan de chartrade liv Underwriter tycker att han eller hon tycker om att arbeta med små företag än stora företag. Detta gör det möjligt att bygga ett företag kring idén att ge hjälpa till finansiella uppgifter som sträcker sig från att skapa paket till anställda för att hjälpa till med att säkra företagets böckerna är i ordning och skatter betalas i tid.

Tillsammans med konsulttjänster arbeta med företag, kan de chartrade liv Underwriter välja att fokusera på att hantera ekonomiska angelägenheter förmögna individer. När detta är fallet kan CLU vara till stor hjälp i portföljförvaltning av värdepapper, upprätta familjens företag, och tillsättandet av arbetsgrupper litar på att hjälpa dig att maximera värdet på innehaven. Eftersom ett chartrat liv Underwriter kommer att ha ett rykte om sig som besitter utmärkta pedagogiska meriter kombination med en hög etisk standard, den som har uppnått denna status är mycket sannolikt att få bygga en framgångsrik karriär mycket lättare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.