Vad är 401 (k) Bidrag Gränser?

401 (k) bidrag gränser är gränser som varje år, en del av en arbetsgivare och en del av regeringen, som till stor del avgör hur mycket en anställd kanske vill bidra till en pensionsplan. Dock bör det noteras 401k bidrag gränserna ofta inte begränsa det belopp som kan bidra, utan snarare begränsa vissa av fördelarna 401ks ge. Dessa förmåner omfattar skatt uppskov och bidrag från arbetsgivaren.

Arbetsgivare kommer ofta matcha ett bidrag till en 401 (k) plan. Denna match kunde dollar för dollar eller mindre än så, beroende på vilken typ av 401 (k) plan ägda. Dock finns det vissa typer av 401 (k) planer som inte kräver en dollar för dollar match. Om det finns en arbetsgivare match, då är det mycket troligt att arbetsgivaren kommer att föreslå 401 (k) bidrag gränser, helt enkelt så att det inte blir alltför betungande för ett program att finansiera. Dessa gränser kan vara baserad på en procentsats av den anställdes lön. Ofta finns det en rad olika procentsatser, baserade på den enskilde arbetsgivarens önskemål. Vanligtvis dessa 401 (k) bidrag gränser kan variera allt från 4 procent till 12 procent av den anställdes lön.

Dessutom medför den amerikanska federala regeringen en dollar maximalt varje år. Detta ändrar årligen och är vanligtvis aviserats minst ett år i förväg. Den 401k bidrag begränsningar att den amerikanska regeringen är något kontroversiellt. Dock är de mest citerade orsaken till buds för att gränserna eftersom USA inte vill skjuta för mycket skattepengar på framtiden.

Alla 401 (k) Bidrag, upp till ett visst belopp dollar, är uppskjuten skatt, vilket innebär att avgifter kommer inte att betalas ut förrän de pengar som samlas in av den enskilde. Därför kan någon inkomstskatt annars betalas försenas. Om för mycket pengar går till 401 (k) planer, kan detta orsaka en kontant brister i landets allmänna fond budget. Införande 401 (k) bidrag gränser hjälper till att hålla skatten uppskov inom vissa förutsägbara parametrar.

bör det också noteras att de som är intresserade av att bidra till en pension Planen behöver inte hållas till 401 (k) bidrag gränser. Ofta vill man inte ge mer än de gränser som sätts av arbetsgivarna och U. S. regeringen, eftersom de förväntade fördelarna är inte lika stor. Detta beror på att arbetsgivaren matchen upphör och skatten stannar uppskov. Men för dem som inte har något emot att betala skatt på pengar som går in i en pensionsplan, bidrar fortfarande till 401 (k) är ett alternativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.