Vad Skulder och Bill Consolidation?

Skulder och Bill konsolidering är den process genom vilken många skulder och räkningar förvandlas till färre skulder och räkningar. Även termerna används ofta tillsammans, skuld och Bill konsolideringen omfattar ofta två helt olika processer och situationer. Det övergripande målet är att lägga bekvämlighet, och kanske spara lite pengar under processen. Även om det kanske inte finns något sätt att konsolidera alla räkningar, kan konsolidering av skulder vara ganska omfattande, beroende på vad den enskilde vill och kan få godkänt för.

Återkommande Bill konsolidering, även kallad sammanställning, med största sannolikhet hända vid köp med liknande tjänster. Exempelvis vissa företag erbjuder ett paket för tv-tjänst, telefon och Internet. Dessa poster, som traditionellt varit åtskilda från varandra, omfattas nu ett brett spektrum kommunikation. Inte nog med att konsolidera räkningar i ett, många företag erbjuder även stora rabatter för dem som väljer att köpa ett paket av tjänster produkter.

skuldkonsolidering kan ske på flera olika sätt. Vissa kan försöka få skuldsaneringslån enligt kapitalandelsmetoden byggt upp i sina hem. Ibland kan detta komma med en ränta fördel, eftersom det är möjligt att tidigare lån utan säkerhet nu kommer att omfattas av ett lån med säkerhet. Andra kan besluta om de behöver hjälp av en konsumentkredit rådgivning tjänst. Dessa tjänster kan erbjuda den enskilde möjlighet att skicka en check varje månad, som sedan delas ut till fordringsägarna. Ofta kommer dessa tjänster att arbeta för att sänka skatterna som betalas också.

Oavsett strategi tas i skuld och Bill konsolidering måste konsumenten att se till att de förstår exakt vad som ska hända. Detta inkluderar förstå vad avgifter, om någon, kan vara förknippade med verksamheten. Dessutom bör konsumenten frågar om skulden och Bill strategi för konsolidering av de anställda kommer att påverka kreditvärdighet individen. I de flesta fall kommer Bill konsolideringen påverkar inte någonting. Debt consolidation kan ha vissa konsekvenser, särskilt om lånevillkoren ändras på grund av att låntagaren har problem med att betala.

För dem som förstår dessa frågor, skulder och Bill konsolidering kan bli lättnad de letar efter. På ett sätt kan det vara ett sätt att öka den disponibla inkomsten utan att tjäna mer pengar. De som väljer skuld och Bill konsolidering bör se till att de följer sunda principer pengar förvaltning. Samtidigt konsolidera skuld kan hjälpa de som inte har disciplin att undvika stora mängder av skulden i framtiden kan hamna i en ännu värre situation mycket snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.