Investeringar, vilka är Jelly Rolls?

De flesta av oss leta efter sätt att maximera intäkter som vi genererar med investeringsstrategier. En ofta använd metod för att öka vinstmarginalerna för en aktieportfölj är genom att använda gelé rullar som en av dessa strategier. Här är några saker du bör veta om gelé rullar, inklusive hur man gå omkring med dem och när använder denna strategi är mer sannolikt att ge resultat.

Ibland kallad en "lång Jelly Roll" metoden innebär en tvådelad metod. Jelly rullar kräver investeraren att genomföra två separata uppsättningar av transaktioner på samma gång. Med den första transaktionen, kommer investeraren köper en sälj och sälja ett samtal med både sätta och samtalet har samma nettovärde. I lekman betyder detta att investeraren kommer att tillkännage sin avsikt att köpa ett lager i väntan att beståndet minskar i underliggande priserna, alltså förverkliga en vinst, eller köpa en put. Samtidigt tillkännager investeraren även avsikten att sälja en aktie och sedan gör det mellan den inledande och avslutande av framtida marknader, eller säljer ett samtal.

Den andra transaktionen i processen att skapa gelé rullar är helt enkelt motsatsen till det första steget. Investeraren väljer att sälja en sälj-och köp ett samtal och se till att inte samma bestånd som används i den första transaktionen. I likhet med första steg bör strejken priserna för de båda bestånden deltar i den andra transaktionen vara densamma.

Men för att jelly rullar fungera väl bör de två bestånden inblandade i detta andra steg har inte samma lösenkurs som lagren används för första transaktionen. När det gäller huruvida strejken priser för bestånden i andra steget bör vara mer eller mindre än strejken priserna i det första steget, det är verkligen upp till den enskilda investeraren. Vissa experter rekommenderar de vara högre, medan andra kommer att säga det spelar ingen roll så länge strejken priser mellan de två transaktionerna är inte desamma.

Tanken bakom gelé rullar är att etablera både en långsiktig och en kortsiktig handel situation som kommer att bidra till att skapa tid varians mellan de framtida priserna för alla berörda bestånd. Hopp om att lyckas gelé rullar är att realisera en vinst från åtminstone en av de två stegen i transaktionen, med det verkliga målet är en vinst som kommer från både steg av transaktionen. Jelly rolls är en relativt vanlig handel praxis, och en som ofta kommer att kunna utnyttjas av professionella investerare att bidra till att höja det bokförda värdet på aktieportföljen med sina kunder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.