Hur kan jag spara pengar på livsmedel?

Det finns ett antal sätt på vilka människor kan spara pengar på livsmedel, alltifrån de odlar sin egen till kupong-klippning. Din förmåga att spara pengar på livsmedel beror på hur mycket tid du vill binda sig, och hur mycket utrymme du har för saker som trädgårdsskötsel och lagring av bulk livsmedel. Dedicated hushållen kan spara betydande belopp på sina livsmedelsbutiker räkningar genom att utnyttja tillgängliga erbjudanden till den högsta och gör smarta köpbeslut. Om du vill spara pengar på livsmedel, hjälper det att ha en mångsidig repertoar i köket eftersom detta gör att du kan dra nytta av bra erbjudanden. Picky eaters och fantasilös kockar tenderar att spendera mycket mer på livsmedel, eftersom de har svårigheter att äta utanför lådan, ibland bokstavligen, och en vilja att vara lite äventyrlig kan räcka långt. Det är särskilt viktigt att vara uppfinningsrika med matrester, eftersom detta gör att du kan sträcka mat hela veckan. Ett mycket enkelt sätt att spara pengar på livsmedel är att utnyttja kuponger. Är chansen stor att en eller flera butiker i ditt område offentliggöra sina kuponger på en regelbunden basis, och man kan ibland få mycket bra erbjudanden när du handlar med kuponger, särskilt när de kombineras med butiksförsäljning. Kupong shoppers får också mycket listig, om du till exempel, har du inte behörighet att kombinera kuponger i en enda transaktion, kan du köpa ett parti av dagligvaror med kuponger, och sedan köpa en annan för att få rabatten igen.

Förutom att använda lagra kuponger, kan du också använda tillverkare kuponger. Ett antal webbplatser har listan med kuponger du kan skriva ut, och ofta dessa kan kombineras med butiks kuponger. Till exempel, om din butik är att ha en två till en försäljning på pasta, och du har en tillverkares kupong som ger dig möjlighet att köpa en låda med pasta för 35 cent, kan du kombinera de kuponger för att få två lådor för 35 cent. Du bör även hålla ett öga på producera priser. Säsongsmässigt tillgänglig produkter är i regel mycket billigare än under lågsäsong eller importerade varor, och förutom att spara pengar, säsongsmässigt tillgänglig producera tenderar också att vara av bättre kvalitet. Om det är en riktigt bra försäljning av grönsaker eller frukt, överväga att köpa ett gäng och göra bevarar så att du kan njuta av din favorit mat under lågsäsong. Ett annat utmärkt sätt att spara pengar på livsmedel är att undvika att förpackade livsmedel . Förpackade livsmedel tenderar att vara betydligt dyrare, och ibland sämre hälsa, liksom. Till exempel, torkade bulk bönor ofta är väldigt billiga, medan konserverade bönor är dyra och hög natriumhalt, något som vissa människor vill undvika. Beredda förpackade livsmedel som pastasås, blandar pilaff osv tenderar att vara mycket dyr, och de enkelt kan göras hemma! Du kan också köpa häftklammer i bulk och spendera mindre pengar på lång sikt på något som en stor säck med ris än vad du gör på en massa enskilda boxar eller säckar med ris.

Förpackat bakverk i synnerhet tenderar vara mycket dyrt, om du baka ditt eget bröd, kakor, tårtor och andra godsaker, kan du skära ner på kostnader avsevärt. Undvika saker förpackade skräpmat kommer också att spara pengar på livsmedel, och kanske bidra med en hälsomässig fördel också. I stället för chips, tror morot pinnar.

För människor som är beredda att radikalt ändra sin kost för att spara pengar på livsmedel, klippa bort animaliska produkter kan spara en hel del pengar. Mejeriprodukter och ägg i synnerhet tenderar att vara extremt dyrt, tillsammans med kött av god kvalitet. Genom att eliminera sådana livsmedel från din inköpslistan kan du minska kostnaderna och ge mer utrymme för speciella behandlar som chokladkakor, vin eller andra splurges. Om du verkligen vill spara pengar på livsmedel, överväger att gå en lågprisbutik eller klubb. Dessa butiker är stor för höga poster volym bulk, som du kan fylla på för att hålla ditt skafferi väl försörjda, och ofta har mycket bra erbjudanden på avvecklade objekt eller varor i förpackningar som är så skadad att sälja i en vanlig butik.

Du kan också odla egna specerier, om du har trädgård utrymme att göra det. I vissa kommuner kan man dra nytta av offentliga trädgårdar och kolonilotter att växa fram, och vissa tycker om att jobba som ett kollektiv att dela arbetet och slutprodukten kan vara ett mycket effektivt sätt att spara pengar på livsmedel. Förutom växande egen, utnyttja gården står och marknader samhälle, där produkter ofta är billigare än det är i affären.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.